ABD'yi sarsan facia! Çok sayıda ölü var

ABD’de Santa Cruz Adası açıklarında yolcu gemisinde yangın çıktı. Yangında 34 kişinin yaşamını yitirdiği duyuruldu.

ABD'yi sarsan facia! Çok sayıda ölü var
ABD'yi sarsan facia! Çok sayıda ölü var
GİRİŞ 02.09.2019 16:20 GÜNCELLEME 02.09.2019 17:05
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

ABD’nin Kaliforniya eyaletine bağlı Santa Cruz Adası açıklarında seyreden, 23 metre uzunluğundaki bir yolcu gemisinde yangın çıktı. Yetkililer, 5 mürettebatın kurtulduğunu; 34 kişinin ise hayatını kaybettiğini duyurdu.

Gemide kaç yolcunun bulunduğuna dair henüz bir bilgi paylaşılmazken; arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 19
  • Mehmet can 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok mu katı kalpliyim acaba? Nedese ABD deki bu tür haberleri duyarken hiç üzülmüyorum.
    Cevapla
  • Envers 4 yıl önce Şikayet Et
    Ölenlerin sayısı neki hergün hergün artık alıştık camide yada pazar yerinde yada evlerinde iken çoluk çocuk yaşlı demeden abd bombalarıyla müslümanlar bunun 10 katı ölüyor. İnsanlar kaza ile ölebilir. Ama başkaları tarafında hele bide binlerce km öteden gelip bombalamak aklım bunu almıyor. Allah müslümanların yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • Görünen Köy 4 yıl önce Şikayet Et
    Keşke sade vatandaşlar yerine Trump başta olmak üzere Tüm dünyayı kan gölüne çevirmek isteyen düşüncelere sahip Trumpın çevresindeki Evangelist lerden 30 kişilik bir grup olsaymış...Süper olurdu.ABD nin başına sanki belalar yağmaya başladı gibi.Cenabı Hak Abd ye Dünya Mazlumlarını rahatlatacak kendilerini meşgul edecek belaları nasib etsin.
    Cevapla
  • Egeliden 4 yıl önce Şikayet Et
    Galiba biz İslamı unutmuşuz.Baksanıza neredeyse Haşa- Allah'a din öğretiyoruz...Sanki Sen böyle demiş olsan bile biz böyle anlıyoruz böyle de uyguluyoruz..der gibiyiz...Ya Hz.Peygamberin sünnetine ne oldu..." Kiliselere,ibadet edenlere,tarlada çalışanlara,yaşlı,kadın ve çocuklara dokunma" diyen İslam'a ne oldu,nereye gitti..Musevi cenazesi geçerken ayağa kalkan Peygamber ahlakı hani nerede..Savaşırsın elbette ama karşına silahla gelenle savaşırsın ama batan gemideki sivil ölenlere oh olsun dersen emin ol,kaybedenlerden olursun..
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Endüşelendük ...! :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'a Ernest Muci piyangosu! İngiliz devi dudak uçuklatan rakamla geliyor
Kylian Mbappe ayrılığı resmen açıkladı