Öncesi-Sonrası... Türkiye korkusundan bunu yaptılar

Ceylanpınar'ın karşısındaki Resulayn ilçesindeki YPG/PKK'lı teröristler, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin İHA ve SİHA'larına yakalanmamak için geçiş güzergahlarındaki caddelerin üzerini metal sac levhalarla kapladı.

GİRİŞ 17.09.2019 14:41 GÜNCELLEME 17.09.2019 17:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi karşısında bulunan terör örgütü PKK/PYD kontrolündeki Suriye'nin Haseke iline bağlı Resulayn ilçesinde teröristler, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin İHA ve SİHA'larına yakalanmamak için geçiş güzergahlarını demir kafeslerin üzerine yerleştirdikleri metal sac parçaları ile kapatmaya başladı.

 

 

1 YILDIR ÇALIŞMA YAPIYORLAR

Türkiye'nin Fırat'ın Doğusuna yönelik düzenleyeceği olası operasyona karşı Resulayn'deki PKK/PYD'li teröristler SİHA ve İHA'lara yönelik yaklaşık 1 yıldır çalışma yapıyor. Teröristler ilçe merkezinde yoğunlukla kullandığı caddeleri demir kafeslerle kapatıp üzerini metal sac parçaları örtmeye başladı.

 

 

RAHAT HAREKET ETMEK İÇİN BU YÖNTEME BAŞVURDULAR

Perde görevi görecek olan sac parçaları ile teröristlerin İHA ve SİHA'lara yakalanmadan rahat hareket etmesinin amaçlandığı öne sürüldü.

KİLOMETRELERCE UZUNLUKTA

Yerleştirilen sac parçalarının ise kilometrelerce uzunlukta olduğu görüldü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Eren 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz Az daha beklesek , ABD bunlara Patriot hava savunma sistemi bile verebilir. Bence bekle ve gör , politikasını bırakıp, Zaten geç kalmış bu Askeri Harekatına Fırat’ın doğusuna başlamalıyız... ABD ile yapılan ve Avrupa ile yapılan, Bütün Anlaşmalar Aldatmaca ve Kandırmacadan ibarettir... Bunlar Ne Anlaşmaya uyarlar, Nede Verdiği Sözleri tutarlar.... Yıllardır millet tarafından beklenen Avrupa Vize Serbestisini vermezler . Ama Mülteciler gelmesin diye Yalan söyler, Üstüne göz yaşı dökerler ama PKK’yı savunurlar ve yeri geldiği zaman, Türkiye En iyi , başarılı Müttefik ve NATO ortağı diyorlar. Hiçbirine güvenilmez....
    Cevapla
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    bizansın da aşılmaz surları vardı... ama bugün istanbul...
    Cevapla
  • Talha 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir kaç hava saldırısıyla hepsi dağılır. psikolojik olarak bunlar bu şekilde çökertilebilir. Topyekün bir operasyona bile gerek kalmadan istediğimizi elde edebiliriz. örgüt zaten moralsiz durumda. Sandığımızdan kolay olacak ben buna inanıyorum. Hava operasyonları çok önemli. Sincar'a düzenlediğimiz saldırı güzel bir örnek.
    Cevapla
  • İlyas 4 yıl önce Şikayet Et
    Döşeyin döşeyin ,hepsini toplar gariban sığınmacılara ev yapımında kullanırız. Nasıl olsa siz defolup gideceksiniz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı