ABD'den şaşırtan Libya açıklaması!

ABD, BM'nin kabul ettiği Ulusal Mutabakar Hükümeti'ni tanıdığını ancak taraf tutmadığını açıkladı.

ABD'den şaşırtan Libya açıklaması!
ABD'den şaşırtan Libya açıklaması!
GİRİŞ 21.12.2019 17:34 GÜNCELLEME 21.12.2019 17:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Reuters'ın haberine göre ABD'li bir yetkili, Washington yönetiminin BM tarafından tanına Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti'ni tanıdığını ancak Libya'daki çatışmada taraf tutmadığını duyurdu.

 

 

Yetkili, Rusya desteğiyle hareket eden General Halife Hafter'in yoğunlaşan saldırılarından ABD'nin endişe duyduğunu da aktardı.

YORUMLAR 4
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi ne yapmalıyım bu olanlara diye düşünüyordur çıkarların gereği neler yapabilirim, yakında taraf tutar merak etmeyin ama bizim tarafımızca olmayacağı kesin
    Cevapla
  • frezeci 4 yıl önce Şikayet Et
    aynı taktik. yitin birbirinizi bizde işimize bakalım.
    Cevapla
  • Cesur yürek 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim bunlar dünyayı sömürüyolar yinede doymuyolar önce terörer örgütleri kuruyolar sonrada onları yok etme bahanesiyle o ülkeyi istila ediyolar kimseye danışmadan terör örgütü dedikleri kendi vatandaşları işleri bitince onlarıda kabul etmiyolar bu kadar aşağılıklar kapitalist sömürgeciler dünyayı yediler bitirdiler doymadılar kendi vatandaşları rahat yaşasın başka ülkenin vatandaşları açlıktan ölsede onlar için sorun değil artık susmak yok bizim gibi ülkeler sesini çıkarttıkça onların gerçek yüzleri ortaya çıktı kudurdukları bu yüzden
    Cevapla
  • Kendilerine Tezat 4 yıl önce Şikayet Et
    Ulan ben böyle saçma açıklama duymadım. Libya hükümetinitanıdıysan diğer taraf terör örgütü demektir. Taraf tutmamak ne demek. Adamlar da ne yasa var ne kanun. Terör örgütlerinin adını değiştirip yeni isim koyduklarına terör örgütü değil diyorlar, terörü bitirecez bahanesi ile ülkelere girip başka teör örgütlerini o bölgeye konuşlandırıyorlar. Kafalarına göre hükümetleri yıkıyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler