Sisi'den korkunç talimat: Türkiye'ye karşı kullanacak! Erdoğan detayı

Mısır'ın darbeci Cumhurbaşkanı Sisi'nin son dakika talimatı doğrultusunda, ordunun, Libya'ya çok sayıda tank gönderdiği öne sürüldü. Bu çok sayıdaki askeri ekipmanların Türkiye'nin Libya'ya olası müdahalesinde kullanılacağı belirtildi. Ayrıca, Sisi'nin bu hamlesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı bir cevap olarak gördüğü kaydedildi.

Sisi'den korkunç talimat: Türkiye'ye karşı kullanacak! Erdoğan detayı
Sisi'den korkunç talimat: Türkiye'ye karşı kullanacak! Erdoğan detayı
GİRİŞ 23.12.2019 08:43 GÜNCELLEME 24.12.2019 13:43
Bu Habere 154 Yorum Yapılmış

Suriye'nin kuzeydoğusundaki terör yapılanmasına büyük darbe vuran Türkiye, Doğu Akdeniz'de tarihi bir adım daha atmış, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Başkanlık Konseyi Başkanı Fayez Al Sarraj "Deniz Yetki Alanlarının Sınırlandırılmasına İlişkin Mutabakat Muhtırası" imzalamıştı.

 

Bu gelişmenin ardından başta Yunanistan ve Güney Kıbrıs Yönetimi olmak üzere, Avrupa ülkeleri ve İsrail'in planları altüst olmuştu.

YENİ BİR İDDİA ORTAYA ATILDI

 

İsrail istihbarat örgütü MOSSAD'a yakınlığıyla bilinen DebkaFile sitesinde, Libya ile ilgili bir iddia ortaya atıldı.

TANKLAR ULAŞTI, HAVA FİLOSU HAZIR BEKLETİLİYOR

Site, Mısır Ordusuna ait tanklarının Perşembe günü Türkiye'nin Libya'ya herhangi bir müdahalesini önlemek amacıyla bu ülkeye ulaştığını ileri sürdü. İstihbarat kaynaklarına dayandırılan haberde, sevkiyatın bizzat Mısır'ın darbeci lideri Sisi tarafından emredilmiş olduğu belirtilirken, Mısır'a ait hava filosunun bir kısmının da hazır bekletildiği aktarıldı.

RESTLEŞME İÇİN DEVREYE GİRECEKLER

DebkaFile sitesi Sisi'nin bu son dakika hamlesinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir cevap olarak görüldüğünü aktarırken, eğer Türkiye'nin Libya’ya asker gönderme planı gerçekleşirse, Mısırlı hava güçlerinin Türkiye'ye karşı bir restleşme için devreye gireceği ifade edildi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 154
  • tunctunc 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye size neler dö$iycek haberiniz varmi.? Yok o zaman gögrceksiniz fraun beyini sisi.Batinin emperyal güclerin yaninda duran Türk dü$mani alcak.
    Cevapla
  • gakko 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz Misir yönetimini de libya üzerinde Mursi destekçilerini destekleyerek yikabiliriz sonuçta iyi olur aslinda Yemeni de açik açik desteklemek lazim ki sudi ve Bae ni bozguna uğrattirip rahatsizlik vermek lazim büyük oynamamiz lazim artik ortadoğuda
    Cevapla
  • Ahmet Kar 4 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman kardeşlerin Mursiyi yok ettiniz,sisiyi yok etmeniz no çünkü hiristiyanlar arkasinda güzelim.
    Cevapla
  • Trakyali amica 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz misir askerinin israile karsi nasil savastigini gorduk kendi elleri Ile memleketlerini teslim ettiler ancak misirin gücü silahsiz insanlari arkadan vurur Moschee dayani ne cabuk unuttu sisi kacanlar arasinda idi
    Cevapla
  • Karslı 4 yıl önce Şikayet Et
    Sisi bak ateşle oynuyorsun karşında biz türkkiye var seni oradan mısır halkı indiremedi fakat biz seni ordan indirmekle kalmayız kaçaçak delik arasın
    Cevapla
  • aaaaaaaa 4 yıl önce Şikayet Et
    Viyana kapılarında akrabalarınıda buluruz Ahmet KAR.
    Cevapla
  • Ahmet Kar 4 yıl önce Şikayet Et
    Verrr mehteri,yarın Viyana kapilarindasin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü