Canlı yayında Osmanlı üzerinden Türkiye'ye saldırdı: Erdoğan ateşle oynuyor

Son Dakika... Türkiye'nin attığı kararlı adımlar karşısında ne yapacağını bilemeyen Atina yönetimi, Türkiye'ye saldırmaya devam ediyor. Yunanistan Dışişleri Bakan Vekili Miltiadis Varvitsiotis, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "ateşle oynadığını" söyleyerek, Türkiye'nin dünya tarafından daha fazla izole edileceğini belirtti.

Canlı yayında Osmanlı üzerinden Türkiye'ye saldırdı: Erdoğan ateşle oynuyor
Canlı yayında Osmanlı üzerinden Türkiye'ye saldırdı: Erdoğan ateşle oynuyor
GİRİŞ 27.12.2019 13:48 GÜNCELLEME 27.12.2019 17:50
Bu Habere 255 Yorum Yapılmış

Yunanistan Dışişleri Bakan Vekili Miltiadis Varvitsiotis, ülkede yayın yapan Skai radyosunda yayınlanan bir programda konuştu. Varvitsiotis radyo yayınında, Türkiye'nin hem kendi hem de KKTC'nin haklarını korumak için Doğu Akdeniz'de attığı adımları hedef adı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında skandal sözler sarf etti.

 

Yunanistan Dışişleri Bakan Vekili Miltiadis Varvitsiotis....

OSMANLI ÜZERİNDEN SALDIRDI: ERDOĞAN ATEŞLE OYNUYOR

 

Türkiye'nin Libya'ya asker göndereceğinin sorulması üzerine, "Erdoğan riskli davranıyor. Böyle bir hareket, Türkiye'nin daha büyük bir şekilde izole edilmesini sağlar" dedi. Küstah sözlerine devam eden Varvitsiotis, Erdoğan'ın "ateşle oynadığını" belirterek, "Bu Neo-Osmanlı yayılmacılığına her yerden kınamalar geliyor. Erdoğan ateşle oynuyor ve sadece Yunanistan'dan değil, uluslararası tüm aktörlerden tepki görüyor" dedi.

UMH Başbakanı Al Sarraj ve Cumhurbaşkanı Erdoğan...

TÜRKİYE İLE LİBYA ARASINDA MUTABAKAT: TÜRK ASKERİ TRABLUS YOLCUSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) arasında "Deniz Yetki Alanlarının Sınırlandırılması" anlaşması imzalanmıştı. Anlaşmayla bu iki ülke, İsrail, Yunanistan ve Güney Kıbrıs'ın planlarını altüst etmişti.

Erdoğan, Trablus hükümetinin istemesi halinde Mehmetçiğin gönderileceğini duyurmuştu. Libya hükümetinden ise resmi talep geldi. Cumhurbaşkanı da, AK Parti İl Başkanlı Toplantısı'nda yaptığı son dakika konuşmasında, 8 ya da 9 Ocak 2020 tarihinde Meclis'e tezkerenin getirileceğini açıklamıştı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 255
  • rahmi 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlar bize amerikaları avrupaları ve chp leri ile birlikte bize sömürge olmak . rolunu biçiyorlar. yani tabiri caizse figuranlık . enbüyük destekçileri de pkk lı chp ve ip partisidir . imamoğlu seçildiğinde istanbul pontuslunun eline geçti diye çok sevindiler. malum chpli izmir belediye başkanıda kıbrısı rumlara bırakalım diye laflar etmişti . mandacı emperyalizmin uşağı olmuş chp.
    Cevapla
  • www 4 yıl önce Şikayet Et
    yav hehe..Andiriyos papandiriyos
    Cevapla
  • Ulubatlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Geliyoruz elhamdülillah ya allah ya muhammed selamünaleyküm herkese
    Cevapla
  • said 4 yıl önce Şikayet Et
    tüp kaçağını çakmakla kontrol eden, tankın altına yatan, milletin başkanı.
    Cevapla
  • Gökhan 4 yıl önce Şikayet Et
    ne yapacaktı,sizin haçlı abilerinizle bir olup bu milletin sonunu getirmesini bekleyecekti,korkunun ecele faydası yok,yıkılacaksınız.helenistik küfür düzeniniz yıkılacak,yerine Efendimiz ASM ın asrı saadet düzeni gelecek inşaallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Refah karşılığında ABD'nin isteğini kabul etti iddiası
İkinci el otoda hareketlilik...Listenin zirvesindeki model belli oldu