Koronavirüs hakkında çok konuşulacak iddia: Virüs oradan yayılmış!

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve yüzlerce ölüme neden olan koronavirüs dünyada da yayılmaya devam ediyor. Virüs hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Bilim adamları, ölümcül virüsün Wuhan'dan 300 metre ötedeki araştırma laboratuvarında çıkmış olabileceğini iddia etti.

Koronavirüs hakkında çok konuşulacak iddia: Virüs oradan yayılmış!
Koronavirüs hakkında çok konuşulacak iddia: Virüs oradan yayılmış!
GİRİŞ 17.02.2020 00:30 GÜNCELLEME 17.02.2020 00:40
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

DailyMail'in haberine göre; Bilim adamları, ölümcül virüsün Wuhan'dan 300 metre ötedeki araştırma laboratuvarında çıkmış olabileceğini iddia etti.

Pekin destekli Güney Çin Teknoloji Üniversitesi'nden yapılan açıklamada Wuhan Hastalık Kontrol Merkezi'nin (WHCDC), Hubei eyaletindeki bulaşmayı ortaya çıkarabileceğini söyledi.

"VİRÜSÜN KAYNAĞI LABARATUVARDA TUTULAN HAYVANLAR" İDDİASI

Akademisyenler Botao Xiao ve Lei Xiao tarafından kaleme alınan makalede, koronovirüsünün kaynağının WHCDC'deki labaratuvarda tutulan 605 hayvan olduğu iddia edildi.

Öte yandan, yarasaların bir keresinde bir araştırmacıya da saldırdığını ve yarasaların kanını bir araştırmacının üzerine bulaştığını gördüklerinden bahsettiler. Raporda Wuhan'ın deniz pazarından 600 mil uzakta bulunan yarasaların olabileceği ifade edildi. Yunnan ve Zhejiang bölgesinden uçan yarasaların olma olasılığının düşük olduğu ifade edildi.

Yerel halkın da bu yarasaları yediğine dair çok az kanıt var. Bunun yerine WHCDC'den birkaç yüz metre ileriden gelmiş olabileceği yazarlar tarafından belirtildi. Rapora göre WHCDC'deki araştırmacılardan birinin, yarasa kanının cildine değmesinden sonra iki hafta boyunca karantinaya alındığını açıkladı.

Ayrıca araştırmacılar bir kene keşfetti. Bu kenenin bir hayvandan diğer hayvana enfeksiyonları taşıyabilme yeteneğine sahip olduğunu vurguladılar.

YORUMLAR 19
  • ulas 4 yıl önce Şikayet Et
    Wuhan dan yayılmadı. Avustralyadan yayıldı.. Lobaratuarda ürettiler ama sızdı. sonra tüm avustralyayı yaktılar. hala da yanıyor yabancı yardımları geri çevirdiler. Daha ortada 100 ölü bile yoken ve Çin virüsün genotipini pauylaşmadan "corona virüsü laboratuarda kopyaladık" dediler. geçen hafta da trump nisan da biter havalar ısınınca dedi. demekki bu iş ingilterenin ipiyle avustralya ve amerika tarafından yapıldı. HK intikamı. ama çin in de intikamı olur
    Cevapla
  • Mevlana 4 yıl önce Şikayet Et
    Siz nasıl bi kafa yaşıyorsunuz anlamıyorum. 3 kişi de beğenmiş bir de. Hay Allahım ya. Türkiye'nin haline şaşmamak lazım.
    Cevapla
  • türkiye 4 yıl önce Şikayet Et
    mumdan çıkmış yangın...:))))
    Cevapla
  • burak 4 yıl önce Şikayet Et
    Wuhan'dan 300 metre ötesi yine Wuhandır.
    Cevapla
  • Bahri 4 yıl önce Şikayet Et
    Başka ne olabilirdi. Dünyayı yarasa masalı ile bir yere kadar aldattınız
    Cevapla
  • Durma Türkiye 4 yıl önce Şikayet Et
    On binlerce doğu Türkistan'ın, masumun kanı var elinizde, zalimler için daha bu başlangıç. Allah Kerim...
    Cevapla
  • 4343 4 yıl önce Şikayet Et
    İnanıyorsan; Doğarsın, Ömrün kadar Yaşarsın, ve Ölürsün. Yaradan Böyle Emretmiş. Başka Yolu yok. Ölümün Sebebi Virüs olur, Kaza olur , Hastalık olur, Ama Ölürsün. Cinden Virüsden Kaçarsın, Kazada ölürsün Ama Ölürsün. Dilerim ki bütün Dünyaya yayılır Kim bilir İnsanoğlu sadece bu virüsle savaşır. Suriyede Donarak ölen Çoçuklar ve Çıplak ayakla dolaşan Çocuklarda bu vesile ile kurtulur. Virüsün Ortaya Çıkmasında vardır bir hikmet. Kim bilr Zülme Uğrayanların Ahıdır virüs. Belkide Azmış İnsan oğlunun atlara vurulan Gemidir.
    Cevapla
  • 2323 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardaşım izninle paylaşıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sİyonist İsrail destekçisi Alman Cumhurbaşkanı'na  "Leva Palestina" şarkısı dinlettiler
İYİ Parti Genel Başkan adayı Akalın'dan sahte kimlik iddiası!