KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı mı? 2020 Sağlık Bakanlığı atama tercihleri

Sağlık Bakanlığı kadrosunda çalışacak adayların belirleneceği KPSS 2020/4, yerleştirme sonuçları, tercih yapan adaylar tarafından oldukça fazla araştırılıyor. Bakanlık tarafından toplam 8 bin 844 sözleşmeli sağlık personeli ataması yapılacağı duyurulmuştu.Tercihte bulunan adaylar için KPSS 2020/4 sonuçları ne zaman belli olacak? Sağlık bakanlığı tercih sonuçları detayları ve yaşanan gelişmeler!

KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı mı? 2020 Sağlık Bakanlığı atama tercihleri
KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı mı? 2020 Sağlık Bakanlığı atama tercihleri
GİRİŞ 03.03.2020 17:55 GÜNCELLEME 03.03.2020 17:55

ÖSYM tarafından Sağlık Bakanlığında çalışacak adayların belirleneceği, 2020 KPSS/4 tercih sonuçları için adayların meraklı bekleyişi devam ediyor. 14-20 Şubat tarihleri arasında sözleşmeli sağlık personeli olmak için tercihlerini yapan adaylar sonuçların bu hafta içinde açıklanmasını bekliyor.  Sağlık Bakanlığı yerleştirme sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar sonuçlar açıklandığında ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden tercih sonuçlarına ulaşabilirler. İşte Sağlık personeli adaylarının heyecanla beklediği 2020 KPSS/4 atama sonuçları tarihi…

 

KPSS 2020/4 SONUÇLAR NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Sağlık Bakanlığına bağlı olarak çalışacak adayların belirleneceği tercih sonuçları için ÖSYM  henüz resmi bir açıklama yapılmadı.14-20 Şubat arasında yapılan tercihlerin sonuçlarının bu hafta içinde açıklanması bekleniyor. Geçtiğimiz dönem 13-19 Aralık tarihleri arasında yapılan tercihler 27 Aralık’ta açıklanmıştı.

SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMA SONUÇLARI NEREDEN AÇIKLANACAK?

Adaylar Sağlık Bakanlığı yerleştirme sonuçlarını TC Kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilirler. Yerleştirme sonuçları  kurumlara veya adaylara herhangi bir şekilde ayrı olarak belge gönderilmeyecektir. Yerleştirme ile ilgili belgeler kurumlara elektronik ortamda teslim edilecektir. Sözleşmeli pozisyonlara yerleşen adaylar, atanmak üzere doğrudan yerleştirildikleri kurumlara başvuracaklar. Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve evrakların hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini resmi internet sitesi üzerinden ilan edecek.

 

GEREKLİ BELGELERİ TESLİM ETMEYİ UNUTMAYIN

Sağlık Bakanlığında sözleşmeli sağlık personeli olarak çalışmaya başlayacak adaylar için yerleştirme işlemleri ÖSYM tarafından gerçekleşecek. Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri belirlenen süre içinde yerleştiği kuruma teslim etmeyen atamaları gerçekleşmeyecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma