Yıldırım'ı kızdıracak yorum! "Ölü yatırım"

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım ve futbolcuların öve öve bitiremediği Topuk Yaylası Tesisleri hakkında ilginç bir yorum yapıldı.

Yıldırım'ı kızdıracak yorum! "Ölü yatırım"
Yıldırım'ı kızdıracak yorum! "Ölü yatırım"
GİRİŞ 29.07.2014 14:32 GÜNCELLEME 29.07.2014 14:35

Fenerbahçe'nin önemli kalemlerinden Gürcan Bilgiç, Topuk Yaylası'ndaki tesislerin Sarı-Lacivertli futbolcular için doğru bir kamp yerini olmadığı söyledi ve "Tesisler malesef ölü bir yatırım" dedi.

İşte Gürcan Bilgiç'in Sabah Gazetesinde yer alan o yazısı...

Topuk'taki tesisler maalesef ölü yatırım

Topuk Yaylası'ndaki Fenerbahçe tesisleri, tadına doyulmayacak bir doğallık içinde. Ağaçlar arasında, gölün kenarında, kuş cıvıltıları içinde, yeterli lükslere de sahip konaklama tesisi... Ama bir futbol takımı için uygun olmadığı bir kez daha ortaya çıktı. Hava şartları, sis ve yağmur nedeniyle antrenmanların neredeyse yarısı salonda yapılmak zorunda kaldı. Sahaya çıktıklarında da istedikleri verimi alamadılar.

Aziz Başkan bu iki seneyi iyi değerlendirmeli. Tesisler kafa dinlemek veya salon sporcuları için yeterli. Ama hazırlık sürecinde maç yapması gereken, en önemli güç depolama süresinde motive antrenmanlar yapmak zorunda olan üst düzey bir futbol takımını eksik bırakıyor. Başkan tesislerle öyle gurur duyuyor ki kimse bunu kendisine söyleyemiyor. Bu nedenle "Rasyonel" tarafına seslenmek bize kaldı.