Ekşisözlük'ten çok ağır hakaretler!

Ekşisözlük adlı sosyal paylaşım sitesinde bir kez daha Hz. Peygamber'e çok ağır hakaret ve küfürler ediliyor, Hz. Peygamber'le ilgili iğrenç iftiralarda bulunuluyor.

Ekşisözlük'ten çok ağır hakaretler!
Ekşisözlük'ten çok ağır hakaretler!
GİRİŞ 11.05.2013 12:31 GÜNCELLEME 10.05.2014 14:17
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

ekşisözlük'te bu kez de "mekke'de doğan en büyük g... " başlıkla bir sayfa açıldı. Günden güne büyüyen bu rezalete dur diyecek bir devlet kurumu yok mu? 

Sayfada Peygamber Efendimize karşı atfedilen sözler yenilir yutulur gibi değil! 

Sayfada alçakça Peygamber Efendimizle ilgili çok ağır küfürler ediliyor, iğrenç iftiralarda bulunuluyor.

İşte anarken bile utanç duyduğumuz ifadelerin geçtiği sayfadan bir kare görüntü:

YORUMLAR 56
  • İsmail ÖKSÜZ 10 yıl önce Şikayet Et
    EKŞİ SÖZLÜK ULUDAĞ SÖZLÜK GİBİ AHLAKSIZ İÇERİKLİ SİTELER KAPATILSIN!. Toplumumuzun dini ve ahlaki inançlarına aykırı küfür ve hakaret içerikleri bulunan Ekşi Sözlük ve Uludağ Sözlük gibi sitelerin bu güne kadar bir takibe alınmamış olması başlı başına büyük bir hatadır zaten. Böyle sitelerin tümü tespit edilip kapatılmalıdır.
    Cevapla
  • mustafa zeki 10 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de doğan en büyük bozguncular. Bu ekşisözlük düşünce özgürlüğü adı altında her türlü küfür,hakaretin , aşağılamanın yapıldığı bir bataklığa dönüştü. Değerlerimize hakaret edenin haddini bildirmek hepimizin görevi .
    Cevapla
  • haydar demir 10 yıl önce Şikayet Et
    ANARŞİ OLMADAN YASAL DÜZENLEME OLMALI... Hiç unutmam ANAP döneminde, dince mukaddes olanlara, hakaret edenlere yasal ceza verilmesi ile ilgili kanun çıkarıldı,ancak bir süre sonra SHP liler tarafından Laikliğie aykırıdır diye Anayasa mahkemesine iptal ettirdiler. Behemehal en caydırıcı kanun çıkarılmalıdır.Yoksa hiç bir kalite kırıntısına sahip olmayanlar,çok değerli sayılabilirler.
    Cevapla
  • macit pekseçer 10 yıl önce Şikayet Et
    güney- kuzey suriyeden bildiriyor!. yazını okuyunca bu kanıya kapıldım .Sanki çatışma 5 dk ara vermiş sende o aradan istifade bizi yanına çağırıyorsun
    Cevapla
  • ömer mer 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu Allahsızlara hadlerini bildirmeyecek miyiz?. nerede devlet nerede başbakan ve bakanlar nerede milletin vekilleri neredesiniz ey müslümanlar. bu haysiyetsizlere gerekli haddi bildirmeyecek miyiz? o halde neden yaşıyoruz? biz bunlara hadlerini bildirmeyeceksek adam diye niye dolaşıyoruz? biz bunlara hadlerini bildirmeyeceksek bunlardan daha aşağılık olmazmıyız? Allah bizi affeder mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!