Hüseyin Aygün'ün fotoğrafı da yalan çıktı

Twitter'dan söyledikleri ve paylaştıkları ile büyük tepki toplayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Hüseyin Aygün, son paylaştığı fotoğrafla da eleştirilerin odağı oldu.

Hüseyin Aygün'ün fotoğrafı da yalan çıktı
Hüseyin Aygün'ün fotoğrafı da yalan çıktı
GİRİŞ 16.06.2013 23:28 GÜNCELLEME 17.06.2013 14:17
Bu Habere 94 Yorum Yapılmış

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün Taksim olaylarında polisi suçladığı fotoğraf, Arap baharına ait olduğu ortaya çıktı.

Bir provokasyon daha emeline ulaşamadı. CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün Taksim olaylarında polisin şiddet uyguladığını iddia ederek yaydığı fotoğraf da yalan çıktı. Açıklamayı İstanbul Valisi Hüseyin Avi Mutlu Twitter hesabından yaptı.

İstanbul Valisi Hüseyin Avi Mutlu'nun tweeti;


HÜSEYİN AYGÜN'E TAKİPÇİLERİNDEN TEPKİ

Aygün'ün "Faşist Diktatörün polisinin plastik mermileri göstericiyi bu hale getirdi" cümlesiyle paylaştığı fotoğrafın 25 Mayıs'ta Suriye askerlerince vurulmuş bir çocuğa ait olduğu iddia edildi.

Aygün'e büyük tepki gösteren takipçileri, Milletvekilini "provokatör"lükle suçladı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 94
  • holsin 10 yıl önce Şikayet Et
    SADECE ÜNVANLARI MİLLETVEKİLİ. yoksa bunların milletle bir alakaları yok. olaylara bir fiil kjatılan veya dışarıdan tweetlerle ortalığı karıştıran milletvekilleri ve sanatçılar hakkında suç duyurusunda bulunuyorum. bu ülkede yaşayan bir vadantaş olarak huzurumuza kasteden bu kişilerein yargılanmasını istiyorum...
    Cevapla
  • holsin 10 yıl önce Şikayet Et
    CEZA NEREDE?. yalan haberleri gerçekmiş gibi medyada yayanlara ceza nerde? ister milletvekili olsun isterse sanatçı ve isterse sıradan biri, eğer ortalığı karıştırmak, halkı birbirine düşürmek isteyenler hakkında savcılık neden harekete geçmiyor. cumhuriyet savcıları nerdeler ve ne iş yapıyorlar? yoksa darbecilere imtiyaz mı tanıyorlar?
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bizim aramıda yaşar ama ?. Her yerde bizi kötüleyenlerde bunlardır, Claudia Roth'u kim türkiyeye gönderdi dersiniz, Almanyada yaşayıp bu cinsten olanlar .!
    Cevapla
  • haysem öztürk 10 yıl önce Şikayet Et
    yine çakıldınız. bu kadar yalanı nasıl uydurabiliyorsunuz?...
    Cevapla
  • asil çığlık 10 yıl önce Şikayet Et
    işleri güçleri yalan. chp ve onların destekçisi (bu kişide ) alevilerin malesef işleri güçleri yalan haber uydurmak şimdi böyle deyince ayrımcılıkmı yapıyorsun diyecekler ama (asla yapmıyorum alakası yok bu ve bunun gibi yazılarım sadece bilgilendirme amaçlıdır) gerçek bu , bu gayri resmi olayları yapanların ekserisi kominist ve alevdir tıpkı bu millet vekili gibi aklı sıra sureti halkdan görünüp amaçları bize kazık atmaya çalışmak , lütfen kendilerine çeki düzen versinler , yoksa hak ettikleri terbiyeyi polisimiz yavuzun kılıcı ile verir :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çapkanlar suç örgütünün lüks yaşamı ortaya çıktı
Emeklilere özel çalışma! Yeni destek ve indirimler...Bakan Işıkhan açıkladı