Alman gazetesinden skandal Türkiye haberi!

Almanya'da yayın yapan Morganpost gazetesi, İstanbul Taksim'deki Gezi Parkı protestolarını konu alan haberinde skandala imza attı..

GİRİŞ 19.06.2013 20:26 GÜNCELLEME 20.06.2013 06:50
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Almanya'da yayın yapan Morganpost gazetesi, İstanbul Taksim'deki Gezi Parkı protestolarını konu alan haberinde, eli bağlı bir kadına tekme vuran polis fotoğrafı koyarak, bu polisin Türk polisi olduğunu iddia etti.

Bu şiddet görüntüsünün İstanbul Taksim'de yaşandığını belirten haberin, büyük bir yalan olduğu ortaya çıktı.



Bu olayın Amerika Birleşik Devletleri'nde 2009 yılının mayıs ayında gerçekleştiği ortaya çıktı. Kadını tekmeleyen polis Lincoln Emniyet Müdürlüğünde çalışan Edward Krawetz isimli  Amerikalı bir polis...

Amerika'da yaşanan bu olay daha önce de bir çok internet sitesinde haber yapılmıştı.

Amerika'da polisi işinden eden o görüntüler  2009 yılında New York Daily News'in internet sitesinde de yer almıştı.

KAYNAK: TRT
YORUMLAR 32
  • HASAN GÜNEŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    Yedi Düvel. hittitler almanyası tarihte almanya 1.500.000 yahudiyi hun harca katleti fırınlara atı ispanya yahudileri avrupadan sürgün ettiginde ejdadımız bunlara kapılarını açtı korumasına aldı barındırdı rusya çeçenistanda katliam yaparken amerika irakta afganistanda katliam yapıp milyonlarca insan öldügünde israil filistinde milyonlarca insan öldürdüğünde avrupanın göbeğinde sırplar yüzbinlerce boşnak öldürdügünde halen esedin suryede yüzbinlerce insanı öldürüp 5.000.000 insanın göç ettigi 10.000.000 insanın açlık sınırında olduğu günümüzde insan hakları demokrasiden dem vuran avrupa amerika ve basın neredeydi konu türkiye olunca bu fitne şer odakları ve türkiyedeki üşakları akbabalar gibi ülkemizin üzerine çöktüler atalarımız ne demiş domuzdan post gavurdan dost olmaz...
    Cevapla
  • Ahmet Akar 10 yıl önce Şikayet Et
    Daha hangi delil istiyorlar.. Samimi olarak gösteriye destek verenlere sesleniyorum. Dış düşman güçler tarafından hoyratça kullanılıyorsunuz. Bunu ne zaman farkedeceksiniz. İşte size delil. (Düzmece haber yapmayı CHP den öğrenmişler herhalde.)
    Cevapla
  • halit öryen 10 yıl önce Şikayet Et
    Hıristiyan güçler. Dış güçler kapıda bekliyorlar.Şu Türkiyeyi nasıl parçalarız diye.Dost müttefiklerde buna dahil.Türkiyeye karşı ne kadar kin nefretle yaklaşıyorlar.Mesele Hıristiyanlar öç alma duygusu içindeler.Osmanlının vurduğu tokadı unutmamışlar.Şimdi intikam zamanı derler.Ancak Başbakanda kendine gelmeli, gerekirse hava değişime gönderilmeli.Gitsin dinlensin,ben nirde hata yaptım desin,ondan sonra bu aile içi kavgaya bir son versin.Dış güçleri ve bunların uzantılarına imkan vermemeliyiz,ellerini boş yere oğuştursunlar.% 50 bugün var, yarın yok,baki olan Türk milleti,vatan ve bayraktır.Millet olarak tekrar düşünüp ona göre hareket edelim,zararın neresinden dönersek gene kardır.
    Cevapla
  • Silvia Öksüz 10 yıl önce Şikayet Et
    ..... memleketim Almanya. Memleketimeden nefret adiyorum artık ama. Almanların davranması anlamıyorum ki. Yalanlar her yerde.
    Cevapla
  • hüseyin 10 yıl önce Şikayet Et
    ALÇAKLAR... Bunlar bilinçli yapılan saldirılar. Aynısını Türkiyedeki malum basında yapmıyor mu.Hadi onlar bize düşmanlıklarından yapıyorlar.Ya içimizdeki hainlere ne demeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin İsrail kararı sonrası ABD'den son dakika Türkiye açıklaması
Seçil Erzan hakkında yeni iddianame: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi