Polisi öldüresiye darp ettiler!

Ankara'da Gezi Parkı olaylarında göstericilerin polis memurlarını öldüresiye darp ettiği görüntüler ortaya çıktı. Ayrıca, Ethem Sarısülük'ün Türk bayrağını yakanların arasında olduğu da görüntülere yansıdı.

GİRİŞ 26.06.2013 11:32 GÜNCELLEME 26.06.2013 11:57
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Gezi Parkı eylemleri provokatörlerin de devreye girmesiyle ülke çapında olayların yaşanmasına sebep olmuştu. Ankara'daki eylemlerde binlerce göstericinin polis memurlarına saldırması, bir polis memurunun öldüresiye darp edilmesinin kamera kayıtları ortaya çıktı. Eylemler sırasında hayatını kaybeden Ethem Sarısülük ile ilgili de yeni görüntüler paylaşıldı.

Ethem Sarısülük'ün eylemler sırasında Türk bayrağı yakan grubun arasında olduğu görüldü. Sarısülük'ün cadde ortasında Türk bayrağı yakan grupla beraber hareket ettiği kameraya yansıdı.

Ethem Sarısülük'ün başından vurulma anı da kamera kayıtlarında yerini aldı. Kalabalık bir grup kaskı elinden alınmış bir çevik kuvvet polisine saldırıyor. Bu sırada grubun elinden kurtulmak isteyen çevik kuvvet polisi silahını çıkarıp havaya ateş etmek zorunda kalıyor. Silahın namlusu havaya doğru iken göstericiler arasındaki Sarısülük yere yığılıyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 57
  • ercan ciftci 10 yıl önce Şikayet Et
    ya chp iktidar olsaydı. ya chp ıkdıdar olsaydı ve aynı olayları muhafazakar kesım yapsaydı acaba ne olurdu düsünmesı bıle urkutucu
    Cevapla
  • LonMan 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu polisi yargilamaliyiz. Cunku bu polis sucsuz. Filme tekrar tekrar baktim. Polisin namlusu kacincaya kadar hic yere inmiyor. 3 adet ates ediyor hepsi havaya. Hain vuruldugu anda polisin namlusu yukarida. Adli tip raporu ve kriminal raporlarda bu polisin sucsuz oldugunu goreceksiniz. Birileri birkac adam olsun istiyorlardi belki bu zati kurban etmislerdir. Abdullah Birisi kardesim burada haklidir. Yanlisi yanlisla kapatmak en buyuk yanlis olur. Eger adaletten yanaysan bu polisin yargilanmasina karsi cikmazsin. Bayrak yakan icin Ilahi adalet yerini buldu demek dogru olur. Turk bayragina uzanan eller kirilsin diye dua ediyoruz zaten.
    Cevapla
  • Dogancan ÖZTÜRK 10 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah birisi.. "Polisin silahına sarılması gerekmezdi diyorsun." O zaman şöyle yapalım Abdullah, o polisin yerine seni koyalım, insanlıktan nasibini almamış, azgın, anarşist bir gurp, sana saldırmaya, seni taşlamaya başlasın bakalım klavye başında bu yorumları sakin sakin yazarken, o zamanda sakin olabilecekmisin?
    Cevapla
  • Aziz AKBIYIK 10 yıl önce Şikayet Et
    Bayrağa Kurban Olsunlar...... Bayrağa kurban olsunlar, zaten olmuşta, aslında mevla onları bayrağı yaktıkları gibi yakabilirdi de buna sevinsinler. Başka milletleri veya sapkınları bilemem ama Türk milleti için bayrak kutsaldır, namustur akıllarını başlarına almalarını yoksa sonlarının acı olacağını belirtmek isterim. Mustafa Kemal cilere atfen; Mustafa Kemal Atatürk İzmir'e geldiğinde kalacağı köşkün önüne yunan bayrağı sermişlerdi nedeni sorduğunda “Yunan Kralı Konstantin’in 1921 yılında İzmir'e geldiğinde bu köşkte ağırlandığını; yere serilen Türk Bayrağını çiğneyerek içeri girdiğini” anlatmışlar. Mustafa Kemal şöyle yanıt vermiş; “Yunan Kralı hata etmiş. Çünkü, bayrak bir milletin onurudur. Ben bu hatayı tekrarlamam” diyerek, yerdeki bayrağı kaldırtmıştır. Siz şimdi kendinize Kemalist mi diyorsunuz ? Bence sizden sadece vatan haini olur.
    Cevapla
  • Abdullah Yanık 10 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Adaşım. Adaşım Abdullah Birisi Sana tek bir söz söylemek istiyorum. Allah aynı o polisin düştüğü durumlara seni koysun bakalım dünyayı o kişi veya kişilere zindan etmeyecekmisin. Burada gelmiş hukuktan bahsediyor ve bir başkaldıranı veya bir teroristi savunuyor gibi duruyorsun. Polisimiz yine elinden geldiğinin en iyisini yapmaya çalıştı. Onun suçsuzluğu o düştüğü durumdan belli zaten. Sen ne esamesi okuyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan ile Özel telefonda bayramlaştı
Vucic'ten korkutan açıklama: 3-4 aya büyük bir çatışma çıkacak