Gökçek'ten İstanbul'a büyük komplo iddiası

Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mustafa Sarıgül ile İstanbul'da seçime girmeye hazırlanan CHP'nin İstanbul'daki seçim stratejisiyle ilgili bomba bir iddiada bulundu.

Gökçek'ten İstanbul'a büyük komplo iddiası
Gökçek'ten İstanbul'a büyük komplo iddiası
GİRİŞ 06.11.2013 19:23 GÜNCELLEME 07.11.2013 06:45
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Gökçek CHP'nin İstanbul'daki seçim stratejisini şöyle açıkladı:

"İstanbul'da bütün yollarda araçlara yavaşlatılarak trafik yaşanmaz hale getirilecek... Bu konuda ayrıca baronların finansesi ile araç filoları kiralanacak ve seçime kadar trafik bunalımı en üst seviyeye çıkartılacak... İstabul bu iğrenç taktiğe hazırlanmalı..."

YORUMLAR 71
  • atalay 10 yıl önce Şikayet Et
    Gezideki gibi herşeyi yaparlar!. Yakarlar yıkarlar onlar için sorun değil,koltuğu kapsınlarda ülke yansın. Marmaray'ı çekemediler,Hızlı treni çekemediler, yerli tankı,helikopteri,gemiyi,uçağı , savunma sanayisini çekemediler, bu seçimleride kaybederlerse çatlayacaklar :))
    Cevapla
  • mustafa d 10 yıl önce Şikayet Et
    helal sana başkan. valla ne yalan söyliim. bu seçimlerde melih gökçeke oy vermiyecektim ancak son gelişmeler bana melih gökçekin yine başkan olması gerektiğini hatırlattı. oyumuz melih gökçek'e
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    ...Mustafa kemal? tabi chp.den bileceğim?. ...Bu dünyada chp kadar zararlı bir parti dünyada yoktur!!!!!....İstanbulda Ak partiyi kötülemek için Bunlar Gezicilerle metrolara,Metrobüslere , toplu taşıma araçlarına bomba bile koyarllar? ..
    Cevapla
  • Mustafa Kemal 10 yıl önce Şikayet Et
    @ Çıplak Vatandaş. Olum ne yazdığını ben anlamadım. seninde benim yazdığımı anladığını sanmıyorum. Diyorum ki 16 Milyonluk bir şehirde kim gelse Trafik sorunu bitmez.
    Cevapla
  • Vatandaş 10 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa Kemal. 99 depremini AK Parti yaptırdı dimi? İktidara gelmek için.Öyle günahlar işledi ki CHP zihniyeti 28 Şubat sürecinde gayretullaha dokundu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü