O dehşette çarpıcı detay ortaya çıktı

İstanbul'da çantasını almak istediği genç kadını kafasını yerlere vurarak döven gaspçının aldığı 8 yıl hapis cezasının iyi halden 6 yıl 8 aya indiği öğrenildi.

O dehşette çarpıcı detay ortaya çıktı
O dehşette çarpıcı detay ortaya çıktı
GİRİŞ 05.02.2014 17:29 GÜNCELLEME 05.02.2014 17:39
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Bebek'te yaşlı bir kadına bakıcılık yapan K.A. isimli kadın, işten çıkıp otobüs durağına yürürken Küçükbebek Dere Sokağı'nda A.Ş. isimli şahıs tarafından dövülerek gasp edilmişti.

15 Ekim 2013 tarihinde gerçekleşen olayın güvenlik kamarası görüntüleri gaspçı dehşetini gözler önüne sermişti. Olayın ardından yakalanan zanlı A.Ş.'nin aldığı 8 yıl hapis cezasının iyi hal sebebiyle 6 yıl 8 aya indirildiği öğrenildi.

İKİ KADINI DAHA GASP ETMİŞ

Polis soruşturmasını sırasında şüpheli A.Ş.'nin daha önceden iki kadını daha aynı bölgede darp ederek gasp ettiği ortaya çıktı. Emniyet Müdürlüğüne çağırılan yaşları 30-40 arasındaki iki kadının şüpheli A.Ş.'yi kendilerini darp edip çantalarını çalan kişi olarak teşhis ettikleri ortaya çıktı. Son kurban K.A.'nın da şüpheli A.Ş.'yi kendisine gösterilen 7 kişi içinden teşhis ettiği öğrenildi.

Polis şüpheli A.Ş. ile ilgili 3 ayrı kadının çantasını gasp etmek suçundan işlem yaptı. Şu anda Metris Cezaevi'nde bulunan şüphelinin 3 ayrı gasptan yargılanacağı belirtildi.

GENÇ KADININ PSİKOLOJİSİ BOZULDU

Genç hemşire K.A.'nın ise olaydan sonra psikolojisinin bozulduğu ileri sürüldü. K.A.'nın yakın çevresinden edinilen bilgiye göre, genç kadının yolda yürürken korktuğu ve sürekli arkasına baktığı öğrenildi. Basın mensuplarına konuşmak istemeyen K.A.'nın olay anını tekrar yaşamaktan korktuğu belirtildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 19
  • mehtap dalgalı 10 yıl önce Şikayet Et
    iyi hal nedir?.... mahkemede hakim kendisine yalakalık yapan adama bakıyor hakim savcı egosunu tatmin ediyor kanunun bana verdigi yetkiye dayanarak hadi sana 2 yıl kıyak çektim diyor olay budur...
    Cevapla
  • sami tümer 10 yıl önce Şikayet Et
    adalet. kanunların caydırıcı olmadığı yerde herkez kendi kanunuyla yaşar
    Cevapla
  • N.AYBARS 10 yıl önce Şikayet Et
    İyi Hal , İyi Hal İyi , iyi hal , Bimere yazalım bunu. Ben anlamıyorum... Gerek sohbet ortamında , gerek haber yorumlarında bu iyi hali herkez çok mantıksız bulmakta. Hangi suçlu fazla ceza almak ister. Onun önüne İyi hal diye bir promosyon koyarsanız , süt dökmüş kedi gibi olur. Masuma eziyet ederken canavar , ama mahkemede iyi halli .Sanki birileri bu milletle dalga geçmek için bu kanunu koymuş. Oh ne ala. Savcı ve Hakimlerin bu videoyu izlemediğine eminim. İzleseler kendi kızları , hanımları olduğunu anlarlardı.Yorumcu arkadaşlar bunu BİMER yazalım. Ne kadar çok olursa o kadar gündeme gelir. Bu olay kötü , birde bu vatan hainin indirim alması yaraya tuz olmuş.
    Cevapla
  • veysi21 10 yıl önce Şikayet Et
    TEK ÇARE ŞERİAT. Şeriat dışı tüm uygulamalar zülümdür.Bu yaratığın eli kesilirse suç işleme aleti yani eli berteraf edilmiş olur.Yoksa o ellerle daha nice suçlar işleyecek.Belki katil olacak.
    Cevapla
  • BİLGİN AKREP 10 yıl önce Şikayet Et
    İDAM GERİ GELSİN KARDEŞİM REFERANDUM İSTİYORUM. Cana kast edene çocuk istismarcıları tecavüzcülere vatan hainlerine idam gelsin referandum istiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı
Blu Tv'nin sahibinden skandal sözler: İsrail katliamını böyle meşrulaştırdı!