Eskişehir'de 17 polisin görev yeri değiştirildi

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nde görevli aralarında bir Şube Müdür Yardımcısı ve bir komiser'inde yer aldığı 17 polisin görev yeri değiştirildi.

Eskişehir'de 17 polisin görev yeri değiştirildi
Eskişehir'de 17 polisin görev yeri değiştirildi
GİRİŞ 08.04.2014 14:43 GÜNCELLEME 08.04.2014 14:53

KOM ve Personel Şube'den bir komiser ile 4 polis, mevcut görevlerinden alınarak karakollarda ve farklı şubelerde pasif görevlere verildi.

17 Aralık operasyonu sonrası emniyette başlayan görevden alma ve görev değişikliği işlemleri Eskişehir'de de sürüyor. Daha önce 2 İl Emniyet Müdür Yardımcısı ile Trafik Polis Eğitim Merkezi Müdürü ve bazı komiserler ile çok sayıda polis memurunun görev yerlerinin değiştirilmesinin ardından şimdi de Şube Müdür Yardımcısı ile bir komiser'in aralarında yer aldığı 17 polisin görev yeri değiştirildi.

Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Personel Şube Müdürlüğü'nde görevli bir komiser ile 4 polis memuru mevcut görevlerinden alınarak, Önleyici Hizmetler ve Spor Şube Müdürlüğü ile farklı karakollarda pasif görevde görevlendirildi. Çevik Kuvvet ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünden bir Şube Müdür Yardımcısı ile bir Şube Müdürünün görev yeri değiştirildi. Çevik Kuvvet Şube'den alınan Şube Müdür Yardımcısı Terörle Mücadele Şubesinde görevlendiril. İl Emniyet Müdürlüğünün farklı şubelerinde çalışan 10 polis memuru da mevcut görevlerinden alınarak kentteki farklı karakollara ve farklı şubelerdeki birimlerde pasif görevlere getirildi.

Bu arada, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nde, 17 Aralık operasyonları sonrasında yapılan görevden almaların kamuoyunda dikkat çekmemesi için küçük gruplar halinde yapıldığı belirtildi. Bu bağlamda, 17 Aralık operasyonları sonrasında Eskişehir'de çok sayıda müdür, müdür yardımcısı, komiser ve polis memurunun yerinin 4-5'erli gruplar halinde değiştirildiği kaydedildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki