TSK'dan polislere kötü haber geldi!

Genelkurmay Başkanlığı'ndan polislere 'askerlik' ile ilgili kötü haber geldi.

TSK'dan polislere kötü haber geldi!
TSK'dan polislere kötü haber geldi!
GİRİŞ 18.04.2015 04:25 GÜNCELLEME 18.04.2015 04:25
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Emniyet teşkilatında 10 yılını doldurmuş polislerin askerlik hizmetini yapmış sayılıyordu ancak Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan araştırmalar ve incelemeler sonucu "Polislere yeniden askerlik görevi" yasa teklifi hazırlandı. Teklif yeni Meclis döneminde görüşüleceği bildirildi.
 
10 yılını dolduran polislerin askerlik hizmetini yerine getirmiş sayılmasını öngören yasanın Şubat 2011 tarihinde TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilmesi ile birlikte polisler askerlikten muaf sayılıyorlardı.

Ancak Askeri kaynaktan edinilen bilgilere göre Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan araştırmalar ve incelemeler sonucu ''Polislere yeniden askerlik görevi'' yasa teklifi hazırlandı. Hazırlanan teklif, Genelkurmay Başkanlığı tarafından Milli Savunma Bakanlığı'na verildi. Polislerin yeniden askerlik yapması ile ilgili hazırlanan yasa teklifinin yeni Meclis döneminde genel kurulda görüşüleceği belirtildi.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 92
  • ... 8 yıl önce Şikayet Et
    bende polisim askerliğimi kısa dönem yaptım.başçavuş bana bilgisayar bildiğim için kendi işlerini yaptırmaya çalıştı bende yapmadım.ozamana kadar çavuş olduğum için nöbet tutmuyodum ondan sora nöbet tutturmaya başladı bende tutarım dedim vatan için nöbetten kaçılırmı.ama bu kendi egosunu tatmin etme olayı askeriyedeki en kötü olay yoksa vatana can feda...
    Cevapla
  • Fırat 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne konusuyonuz ya polisligi yapan bilir kardeşim.askerden ne farki var bu meslegin cok ugrasmasinlar polisle.yeter yani.
    Cevapla
  • mrt 8 yıl önce Şikayet Et
    şuan polis okullarında verilen eğitim askerlikten farkı yok nöbet tutturuluyor çarşıya resmi çıkıyorlar kalkış saatleri askeriyle kameralı telefon kullanmıyorlar askerliğini yapıp gelen polislere göre daha disiplinli oldukları kesin.
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Şu poliste askerlik yapsin diyen şahıslar.ben asker kökenliyim ama şehirde polisimize yetiş polis imdat polis derken polis degilmi yapacak diyorsunuz iyi tamam yapacak ama bu kadar polis askere alinirsa bu polislik görevinikim yyapacak.sonra birileri sizi gasp etmeye kalkibca 155 i aradiginuzda k.bakmayin O ŞİMDİ ASKER mi diyecekler. Ve poliste askerlik yapsin diyen arkadasim senin cebine parami girecek boyle bir durumda yada menfaatinmi var veya laf etmendeki maksat ne.
    Cevapla
  • hakano 8 yıl önce Şikayet Et
    görende zannedecek toptan polislerin hepsi askere gidiyor saçma sapan konuşma senin askere gitmeme gibi ne lüksün var bellik askerlikten tırsıyorsun sacma sapan konulara deyiniyorsun
    Cevapla
  • astsby 8 yıl önce Şikayet Et
    askerlik yapan polislerle yapmayan polisleri bir kiyaslayin farki gorunce anlayacaksiniz neden poliste askerlik yapmali
    Cevapla
  • sanane 8 yıl önce Şikayet Et
    sana mı kaldı kimin yapıp yapmıyacağı
    Cevapla
  • polis 8 yıl önce Şikayet Et
    astsubay bırak o yapanla yapmayan arasındaki fark meselesini ayak yapma şunu söyle polisin askerin emrinde olması hoşunuza gidecek. polis askerlik yapmadığı için artık hükmünüz kalmadı diye zorunuza gidiyor bunu itiraf et koçum bırak ayak yapmayı. Ancak şunu unutmayın polis düşmanlığı yapmanız size bir şey kazandırmaz ancak devlete zarar verir.
    Cevapla
  • polis 8 yıl önce Şikayet Et
    astsubay sende bir müddet bedava çalış o zaman. oda senin askerliğin olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu