İmamoğlu'na tepki yağdı! İki yüzlü, Timsah gözyaşı, yüzsüzlük...

Mazbatayı alır almaz Barzani'ye yakınlığıyla bilenen Rudaw'a röportaj vererek "Demirtaş'ın çizgisini beğeniyorum' diyen İmamoğlu'nun Türkiye-Irak sınırında çıkan çatışmada şehit olan askerlerimiz için attığı taziye tweetine vatandaştan çok sert tepkiler geldi.

GİRİŞ 20.04.2019 15:01 GÜNCELLEME 20.04.2019 15:02
Bu Habere 117 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığından (MSB), Türkiye-Irak sınır hattında devam eden operasyonlarda teröristlerle çıkan çatışmada 4 askerin şehit olduğu, 6 askerin yaralandığı bildirildi.

 

 

Türkiye'nin yüreğini yakan haber sonrası "Demirtaş'ın çizgisini beğeniyorum" diyen İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun attığı taziye tweetine vatandaşlardan çok sert tepkiler geldi. Vatandaşlar "Bu Timsah gözyaşları" "İki yüzlü.... ve "Gece kurtla bir olup kuzuyu yedikten sonra, sabah çobanla ağlamak bu olmalı!" yorumları yaptı.


Öte yandan vatandaşlar İmamoğlu'nun yanından ayrılmayarak eşbaşkan pozları veren Kaftancıoğlu'nun şehitlerle attığı tweeti de tekrar hatırlattı.

 

 

 

 

YORUMLAR 117
  • Adem 5 yıl önce Şikayet Et
    Başka ne bekliyodunuz bunlardan ulkeye fayda olmaz niyetleri belli uzun zamandir sehit haberleri yoktu adamlari (pkk) cesaretlendirdiler soyledikleri ifadelerle imomoglu tyatroya devam ediyor miiletde inaniyor buna.obur taraftan pkk sevicilerine metiyeler duzuyorlar sesini cikarmiyor.
    Cevapla
  • tarık 5 yıl önce Şikayet Et
    kardesım ıftıra suclamayla artık secım kazanılmıyor hepımız aynı vatananın evlatlarıyız herkes guclu turkıye ıcın calıssın
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    şaşırmadık.
    Cevapla
  • İsmail 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş bizleri mal yerine koyuyorlar seçim esnasında PKK hiç saldırı yapmadı onlarla birlikte hareket edenler zor durum kalmasın diye.
    Cevapla
  • cenk 5 yıl önce Şikayet Et
    bu şahsiyete oy verenler unutmayınız ki şehitlerin elleri yakanızda olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 27 saattir giderilemedi
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma