Emine Bulut'u öldüren Fedai Baran'dan kan donduran sözler!

Kırıkkale'de Emine Bulut cinayetinin ardından yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor. Emine Bulut'u çocuğunun gözü önünde vahşice öldüren Fedai Baran, cinayetin ardından bindiği taksicinin sorusu üzerine "Hayvan kestim" dediği öğrenildi

Emine Bulut'u öldüren Fedai Baran'dan kan donduran sözler!
Emine Bulut'u öldüren Fedai Baran'dan kan donduran sözler!
GİRİŞ 23.08.2019 18:03 GÜNCELLEME 23.08.2019 18:05
Bu Habere 127 Yorum Yapılmış

18 Ağustos günü Kırıkkale'de Menderes Caddesi'ndeki bir dönercide yaşanan olayda, Makine ve Kimya Endüstri'de güvenlik görevlisi olarak çalışan Fedai Varan, 4 yıl önce boşandığı eski eşi Emine Bulut'u 10 yaşındaki kızının gözü önünde bıçaklamıştı. Yaralı halde söylediği "Ölmek istemiyorum" sözleri ise tüm Türkiye'nin yüreğini yaktı.

Habertürk muhabiri Mahir Kılıç ve Neşet Dişkaya'nın haberine göre cinayetle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

 

 

"SENİ POLİSE ŞİKAYET EDECEĞİM"

Türkiye Kırıkkale'de Emine Bulut cinayetine kilitlendi. Katil koca Fedai Varan, çocuğunu görmek istediğini söyleyerek, Emine Bulut ile gündüz saatlerinde bir kafede buluştu. Burada yemek yiyen Fedai Varan ve Emine Bulut, daha sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Emine Bulut, "Seni polise şikayet edeceğim" diyerek taksiye binerek kaçmak istedi. Ancak Fedai Varan tarafından taksiden indirildi. Daha sonra 100 metre ilerideki bir dönerciye giren kadının peşinden katil koca da geldi. Fedai Varan, dönerciden de kaçmak isteyen Emine Bulut'u saçlarından yakalayarak boğazından bıçakladı.

 

 

"HAYVAN KESTİM"

Cinayetin ardından dükkandan çıkan Fedai Varan, "Bu k.hpeyi ben öldürdüm" dediği öğrenildi. 250 metre yürüdükten sonra bir taksiye binen katil koca, taksicinin üzerindeki kanı sorması üzerine "Hayvan kestim" cevabını verdiği bildirildi.

"BEN DE SİZDEN KIZINIZI ALDIM"

Bir görgü tanığının iddiasına göre ise cinayetin ardından Emine Bulut'un babasını arayan zanlı, "Siz benden bir kız aldınız, ben de sizden kızınızı aldım" dedi.

Sakin bir hal içinde taksiden inen Fedai Varan, 8 lira tutan ücret için 10 lira verip, para üstünü alıyor.

KIZILIRMAK KIYISINDA İÇKİ İÇTİ

Cinayetin ardından kaçan Fedai Varan ise taksiye bindi, daha sonra bir büfeden içki aldı ve Kızılırmak kenarında içti. Daha sonra yakalanan zanlı çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 127
  • Göktürk 4 yıl önce Şikayet Et
    Fedai Varan Baran değil. Adamın sosyal medya hesabına baktık. Kemalist CHP li . İçki fotoğraflari dolu
    Cevapla
  • ismail 59 4 yıl önce Şikayet Et
    her ayrılan her boşanan insan öldürmek zorundamı bende ayrıyın 4 yıldır boşanmayla uğraşıyorum ama hala sonuçlanmadı bekliyorum bekliyorum diye katliammı yapmam gerekiyo allah belasını versin asın gitsin idam istiyoruz
    Cevapla
  • Uğur 4 yıl önce Şikayet Et
    Acırsanız acınacak hale gelirsiniz. Katillere acımak katile ortak olmaktır.
    Cevapla
  • M. Deniz 4 yıl önce Şikayet Et
    20 temmuzda kardeşim kurulan bir pusuda 3 kişi tarafından 3 ayrı silahla vurularak öldürüldü. Bu işin müsebbibi ve kardeşime ilk kurşun sıkan kişi , geçen yıl da başka bir kişiyi bıçaklayarak yaralamaktan kısa bir süre hapis yattiktan sonra şartlı tahliye edilmiş. Kardeşimin öldürülmesinden 17 gün sonra bu kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. T.C. kanunlarinin yetersizliği ve cezaların caydırıcı olmayışı yüzünden hergün yeni cinayetler işleniyor. Eğer adalet sağlanamazsa ve cezalar agirlastirilamazsa bu tür cinayetler işlenmeye devam edecektir.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu olay sadece biri. İnternet, özenti, abartı, israf ve birbirimizle çekişme yüzünden felakete gidiyoruz. Toplum nasıl bu hale geldi. Şükür ve inanç zayıflığı.
    Cevapla
  • Zrz 4 yıl önce Şikayet Et
    Anne ve baba'dan kaynaklanıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!