MSB'den son dakika açıklaması: Kışkırtmalara rağmen devam ediyor

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığından, Türk-Rus beşinci kara devriyesinin provokatörlerin kışkırtmalarına rağmen personel ve halkın güvenliğine hassasiyet gösterilerek devam ettiği bildirildi.

MSB'den son dakika açıklaması: Kışkırtmalara rağmen devam ediyor
MSB'den son dakika açıklaması: Kışkırtmalara rağmen devam ediyor
GİRİŞ 12.11.2019 16:44 GÜNCELLEME 12.11.2019 16:44
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

MİLLİ Savunma Bakanlığı'nca, Fırat'ın doğusunda icra edilen Türk-Rus 5'inci kara devriyesinin, provokatörlerin kışkırtmalarına rağmen devam ettiği açıklandı.

 

 

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Fırat’ın doğusunda Ayn el Arap bölgesinde icra edilen Türk-Rus beşinci kara devriyesi, provokatörlerin kışkırtmalarına rağmen personelimizin ve halkın güvenliğine ilişkin gerekli dikkat ve hassasiyet gösterilerek devam ediyor" denildi.

YORUMLAR 12
  • Özgür t. 4 yıl önce Şikayet Et
    Devriyenin amacını ben hala çözmüş değilim!
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD HAYDUTLUĞU : Kağıt üzerinde "ABD VE TÜRKİYE KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE SURİYE KUZEYİNDE GÜVENLİ BİR BÖLGE" anlaşması var ama sahada Suriye kuzeyindeki kontrol ABD'nin 80.000 TIR'lık askeri desteği ile PYD=PKK'da !!?? NATO müttefiki Türkiye'ye karşı alenen PYD'nin desteklenmesi, ABD'nin zaman kazanımını amaclayan OYALAMA TAKDİKLERİ !!?? ( sınırımızın karşısında ABD bayrağı altında alenen terörö örgütünün korunması çabaları !!???
    Cevapla
  • Aspirin 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainlere koydunmu birleştireceksin tek çare bu geç kalına bilir
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir şey değilde dikkstinizi çektimi Ruslar PKK ya karşı kuzu gibi. 7 yıldır kendilerine hiç bir şey yapmayan onca masum çocuk ve kadını katleden, okulları, hastaneleri, camileri jetleri ve roketleriyle yerle bir eden Rusların konvoyları taşlanıyor gıkları bile çıkmıyor. Demek ki bunlarda gizli anlaşmanın tarafları. El birliğiyle PKK devleti kurduracaklar. Hepsi Büyük İsraile hazırlık için.
    Cevapla
  • Asım 4 yıl önce Şikayet Et
    rusyada'da fetö benzeri işleyen bir yapı war, putin'in haricinde iş yapabileceği bir ortam oluşturabiliyor. Zaten rusya siyonist ile dirsek temasında.
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    İşi yarım bırakmayacaktık. İlk girdiğimizde tırsıp kaçmışlar iken Deyrizor'a kadar gitmeliydik. Ambargo , yaygara çok olurdu ama olsun. Bir kerede biterdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi