Son dakika haberi... Elazığ'daki depremle ilgili ABD'den korkutan harita!

Elazığ depremiyle ilgili son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor... Merkez üssü Elazığ olan deprem kuzeyden güneye bütün Türkiye’yi sarsarken, Suriye ve Irak’ın geniş kesiminde de hissedildi. Amerikan Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), 6.8 büyüklüğündeki Elazığ depreminin salladığı yerleri gösteren haritayı yayınladı.

Son dakika haberi... Elazığ'daki depremle ilgili ABD'den korkutan harita!
Son dakika haberi... Elazığ'daki depremle ilgili ABD'den korkutan harita!
GİRİŞ 25.01.2020 08:12 GÜNCELLEME 25.01.2020 08:26
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde, yerin 10 kilometre derinliğinde 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Malatya, Diyarbakır ve Adıyaman başta olmak üzere birçok ilde hissedildi.

 

 

Sarsıntı Türkiye’nin kuzeyindeki Trabzon, Samsun, Giresun ve Artvin’den en güneydeki Hatay, Mardin, Gaziantep ve Şanlıurfa’ya kadar her yeri salladı.

Deprem, Türkiye’nin güney komşuları Suriye ve Irak’ın geniş kesiminde de hissedildi. Sarsıntının etkileri Suriye’nin batısındaki Hums’tan Irak’ın ortasına kadar ulaştı.

 

 

Sosyal medyada ise depremin Lübnan, Gürcistan ve Ermenistan gibi ülkelerde de hissedildiğini bildiren mesajlar paylaşıldı.

 

YORUMLAR 20
  • Münür ÖCAL 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden hep kâfirler önde her ne olursa onlardan bekliyoruz.Memlekette o kadar pek çok proflar onlar ne yaparlar diye bazen kendime sorarım amma
    Cevapla
  • usgs 4 yıl önce Şikayet Et
    usgs depremi Doğanyol Malatya depremi olarak gösteriyor sivrice değil büyüklük 6.7 derinlik 10 km olarak gösteriyor
    Cevapla
  • TÜRKİYEM 4 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYEME GEÇMŞ OLSUN ÖLENLERE RAHMET YAKINLARINA SABIR VERSİN ,ALLAH BİRDAHA BÖYLE ACI GÖSTERMESİN inşallah ,dünya ülkeleri huzursuz yaşamları var,AMA BİZ MÜSLÜMANLAR HUZUR İSLAMDA KAYDIYLA İSLAMA SARILIP ONA GÖRE YAŞAMALIYIZ.
    Cevapla
  • imar 09 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi ki: bundan sonra köylerde dahil ülke genelinde depreme dayanıklı olmayan bina yapımına izin verilmemelidir.Ruhsat verilmemelidir.Verenlere en ağır cezalar uygulanmalıdır.Bununla ilgili yasal düzenlemeler yapılmalıdır.Yer etütleri tam olmalıdır.Belediyeler il sınırları içinde kalan bölgelerde zemin etütü yaparak inşaatların denetimini tam uzmanlara yaptırıp hazırlamalıdırlar.Belediyeler sosyal eğlencelere harcayacak paraları böyle bilimsel çalışmalara harcayacak yasal düzenlemeler yapılmalıdır.
    Cevapla
  • murtaza 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu depremi abd sismik dalga yapıp getirmesin, neden abd,de bu depremler olmuyor.
    Cevapla
  • Kitap oku kitap 4 yıl önce Şikayet Et
    İnternet çağındayız araştır kardeşim. Abd de evini tahliye etmene sebep olan kasırgalar oluyor. Ikincisi deprem oluyor LA tarafindaki faylar aktif sadece biz haberdar olmuyoruz
    Cevapla
  • gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    önce sana söyle anlatayim bu doga Felaketi dogadan gelen birsey. ikincisi Amerikada oluyor San Franciscoda hergün Deprem oluyor. üncüsü diger ülkelerde baska doga Felaketleri oluyor bak Australya tamemen yaniyor baska ülkelerde Yanar daglar sel felaketleri oluyor Allah karsi gitme arti Türkiyenin bulundugu harita zaten deprem fay altinda bulundugu harita. BEN VATANIMIZA MILLETIMIZE GECMIS OLSUN DILIYORUM HAYATINI KAYBETENERE ALLAHDAN RAHMET DILIYORUM YARALI VATANDASLARIMIZA ACIL SIFALAR DILIYORUM YARDIM EDEN PERSONELIMIZE ALLAHDAN KOLAYLIK DILIYORUM VE DUA EDIYORUM ALLAH VATANIMIZA MILLETIMIZE ACI YASATMASIN COK BÜYÜK GECMIS OLSUN COK ÜZGÜNÜM.
    Cevapla
  • ahmeteminn 4 yıl önce Şikayet Et
    Mikail'in görevi doğa olaylarını idare etmektir. ayet var ABD ABD diye diye ABD Mikail yaptınız yaaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti