5 dakikada 5 deprem... İki ayrı şehirde peş peşe sarsıntılar

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 5 dakikada en büyüğü 4,0 olan 5 artçı sarsıntı meydana geldi. Akdeniz'de de, Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

5 dakikada 5 deprem... İki ayrı şehirde peş peşe sarsıntılar
5 dakikada 5 deprem... İki ayrı şehirde peş peşe sarsıntılar
GİRİŞ 04.02.2020 06:23 GÜNCELLEME 04.02.2020 09:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerinden derlenen son dakika bilgisine göre, Akhisar'da 5 dakikada 5 deprem meydana geldi.

 

İlk deprem saat 04.27'de 4,0 büyüklüğünde ve yerin 7 kilometre derinliğinde kaydedildi.

Daha sonra, ilçede saat 04.28'de 3,4 büyüklüğünde olmak üzere 04.32'ye kadar 3 artçı ile birlikte toplam 5 sarsıntı yaşandı.

 

MUĞLA AÇIKLARINDA DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akdeniz'de Yunanistan Dodecanese'nin 80 kilometre, Marmaris'in ise 168 kilometre açıklarında saat 05.10'da 4,4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Deprem, yaklaşık 11,91 kilometre derinlikte gerçekleşti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Şakir Can 4 yıl önce Şikayet Et
    Deprem Yağmur Kar Yağışı Rüzgar vs Bunlar Allah'ın Varlığına Delalet Eder. Depremler Devam Ediyor Aynı Zamanda Vicdansızlık, Merhametsizlik, Açgözlülük, Fırsatçılık ta Devam Ediyor Kimsenin Ders Aldığı Nefis Muhasebesi Yaptığı Yok! Allah'ın Verdiği Aklı Kullanan YOK.
    Cevapla
  • yolcuu 4 yıl önce Şikayet Et
    haklısın kardeşim çok doğru
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Peygamberimiz hergün istiğfar ve tövbe edermiş. Alimlerde istiğfar ve tövbenin musibetleri durdurduğunu veya engellediğini bildirmişlerdir. Öyleyse bizde bir kul olarak hergün bol bol istiğfar ve tövbe etmeliyiz. Acizane tavsiyem perşembe akşamları ana haberden önce istiğfar ve tövbe duasının tv lerde yayınlanması isabetli olacaktır. Allah bizleri musibetlerden korusun.Amin.
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Elazığ, Malatya ve Manisa tabiri caizse beşik gibi deprem sayfasını bu üç ilimiz kaplamaktadır. Allah büyük afetlerden Vatanımızı ve Milletimizi muhafaza eylesin. Depremin hiç şakası yok oturduğunuz binanın zeminini ve beton kalitesini mutlaka ölçtürünüz. Unutmayalım binanın sağlamlığı zemini ve beton kalitesi ile birlikte değerlendirilir. İkisinden biri eksik ise oturduğunuz bina riskli demektir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kurtuluş Savaşında hizmetleri tespit edilen 4 gaziye İstiklal Madalyası verilecek
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar