Beylikdüzü metrobüs seferleri başladı

Beylikdüzü arasında metrobüs deneme seferleri bugün başladı. İlk sefere yoğun ilgi gösteren yolcular, "Uzun zamandır bekliyorduk. Tek araçla işimize gidebileceğiz" dediler.

GİRİŞ 19.07.2012 12:18 GÜNCELLEME 19.07.2012 16:26
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Uzun zamandır çalışması sürdürülen Beylikdüzü - Avcılar metrobüs hattı deneme seferleri yolcuların da katılımıyla başladı. 11.00'de düzenlenen ilk sefere yolcular da yoğun ilgi gösterdi.

Metrobüsün ilk seferine katılan vatandaşlardan Mehmet Yiğit, "Uzun zamandır bunu bekliyorduk. Artık tek bir araçla işimize gidebileceğiz" derken, Sevgi Can isimli genç kız ise, "Şişli'de çalışıyorum. Otobüslerle gitmek çok zor oluyordu. 2 saat civarında işime ulaşıyordum. Şimdi kısa zamanda gidebileceğim. En az 1 saat kazancım olacak" ifadelerini kullandı. Çok sayıda vatandaşın da metrobüs gişelerine gelerek, "Seferlere başlandı mı" şeklinde sordukları görüldü.

Yeni hattın devreye girmesiyle Beylükdüzü - Söğütlüçeşme arasında 83 dakika ulaşım sağlanabilecek, metrobüs istasyonu sayısı ise 44'e çıkacak. Beylikdüzü'nden metrobüse binen bir yolcu, aktarmasız olarak ve tek biletle Zincirlikuyu'ya kadar yolculuk edebilecek.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • ahmet akpinar 11 yıl önce Şikayet Et
    bedavacı tayfası. metrobüsü beğenmeyen bedavacılar! arabanızla gidin gideceğiniz yere silah zoru ile mi bindiriyorlar sizi? bayram cemaatı gibisiniz dağılınn lenn..
    Cevapla
  • mehmet aktaş 11 yıl önce Şikayet Et
    yerden yere vurmak . arkadaşlar kendince yorum yapmışlar.birde metrobüsün olmadığı günleri düşünerek yorum yapsalar çok daha iyi olur.metrobüsü icat edip bu günlere getirene sonsuz derece teşekkürler.
    Cevapla
  • ersin 11 yıl önce Şikayet Et
    sayın türkiyeyi yönetenler. metrobüslere siz kendi eşlerinizi ve kızlarınızı gönül rahatlığı ile bindirmedikçe, biz vatandaşlar olarak sizlere hakkımızı helal etmeyeceğiz!
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    aktarma olmaması çok iyi oldu? yoksa...her şey boşa gidecekti... ....ayrıca çok ağır çalışlıyor,biraz gayret ile köprü kalıntılarıda kalkarsa kilometrelerce uzayan trafik kalkar,trafikdeki insanlar sıcakda artık bunaldı?.
    Cevapla
  • deniz vurgun 11 yıl önce Şikayet Et
    istif. sardalya istifi yolcular, hayırlı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
E-muhtıranın üstünden 17 yıl geçti
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor