Orgeneral Kıvrıkoğlu: Halkımız endişenlenmesin

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, sınır birliklerini denetlemek, operasyonları yakında takip etmek ve Şemdinli'de dün şehit olan askerlerin cenaze törenine katılmak üzere Hakkari’ye geldi.

Orgeneral Kıvrıkoğlu: Halkımız endişenlenmesin
Orgeneral Kıvrıkoğlu: Halkımız endişenlenmesin
GİRİŞ 23.08.2012 14:07 GÜNCELLEME 23.08.2012 15:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sabah saatlerinde 2. Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Yıldırım Güvenç ile birlikte Hakkari'ye gelen Orgeneral Kıvrıkoğlu'nu taşıyan helikopter, Fatih Kışlası'na indi. Kıvrıkoğlu, buradan özel harekat timleri ve sinyal bozucu jammer araçları eşliğinde Hakkari Valiliğine geldi.

Burada Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu, Vali Yardımcıları ve Emniyet Yetkilileri tarafından karşılanan, polis merasim birliğini selamlayan Kıvrıkoğlu, valilik şeref defterini imzaladı. Kıvrıkoğlu daha sonra yeni görevine başlayan Hakkari Valisi Alimoğlu'na bir plaket takdim etti.

Valilik makamına geçen ve gelişiyle ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan Orgeneral Kıvrıkoğlu "Ordu komutanımızla beraber bölgedeki birliklerimizi denetliyoruz. Operasyonları kontrol ediyoruz. Burada da yeni göreve başlayan sayın valimizi ziyaret ettik. Bölgedeki faaliyetlerimiz ise kararlılıkla devam edecektir. Çatışmada üzülerek söylüyorum 5 şehidimiz var. Ama bölücü terör örgütünde büyük zayiat vermiştir.

Birliklerimiz kahramanca karşı koymuştur. Gerekli her türlü önlem alınmıştır. Bizler her zaman halkımızın yanındayız, halkımız endişelenmesin. Türk ordusu Türk Silahlı Kuvvetleri halkın ve bölgenin emniyeti için üstlenmiş olduğu görevi devam edecektir. Değerli valiliğimiz bölgelerindeki emniyeti almışlar bizler de onlara yardımcı oluyoruz. İsteklerini, arzularını desteğimizle gösteriyoruz. Tekrar başsağlığı diyorum şehitlerimize. Ayrıca Gaziantep'teki olan olayda da milletçe başımız sağ olsun" dedi.

Valilikten karayolu ile ayrılan Orgeneral Kıvrıkoğlu ve beraberindeki komutanların, şehirden 7 kilometre uzaklıkta bulunan Otluca köyü Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'na geçerek burada cenaze törenine katılacağı, daha sonra da sınır birliklerini ziyaret edeceği bildirildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • celal zafer 11 yıl önce Şikayet Et
    size inanmak istiyorum paşam ama....... paşam sizden allah rızası için yalvarıyorum bu terörü savaşa bile gimemiz gerekirse bile hiç çekinmeden girelim ama bu kalleşlerin işine her ne pahasına olursa olsun bitir paşam bitir...... her gün şehit haberleri dinlemekten her gün yaşarken ölmekten bıktık usandık bir kere ölelim ama girelim o kıçı kırık ülkelere ve bitirelim şu işi o zaman bende bu şanlı ve şerefli türkiyeye bir atatürk gibi paşa gelmiş diyelim ve ayaklarınızın altını öpelim aç kalmaya razıyım ama bu ülkede artık şehit haberleri duymaya kalbim dayanmıyor gerekirse 44 yaşında olmama rağmen askere gelmeye hazırım.....
    Cevapla
  • mustafa ince 11 yıl önce Şikayet Et
    paşa çok doğru söylemiş. komutan çok doğru söylemiş hiç endişelenmeye gerek yok. nasılsa garibanın,fukaranın çocukları şehit oluyor neden kendileri endişelensinki? şimdiye kadar hiç duyulmuşmudurki bir paşanın oğlu veya kodaman birini oğlu yada milletvekillerinin oğlu bırakın şehit olmayı doğuda askerlik yapmışmıdırki?
    Cevapla
  • Aziz Tekin 11 yıl önce Şikayet Et
    milletin içindfen olmayan bu komutanlara. gram güvenmiyorumm. acilen milli bir ordu..
    Cevapla
  • ümit tatlav 11 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun. o kıyafeti o makamı o görevi ve yetkiyi kullanamyıp ülkesini savunamayan aciz yetkililer allah sizden hesap sorsun ödediğim vergilerle aldığınız maaşlar haram olsun bindiğiniz vasıtalar size mezar olsun....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak