Polise attığı bomba elinde patladı

Diyarbakır'da, polise atmak istediği bomba elinde patlayan bir çocuk hayatını kaybetti.

GİRİŞ 10.02.2013 21:07 GÜNCELLEME 11.02.2013 02:35
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

İmralı'da tutuklu bulunan Abdullah Öcalan'ın yakalanışının yıl dönümünü bahane eden terör örgütü yandaşları, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Şehitlik binasına saldırı düzenledi. Saldırı düzenleyenlerin arasında bulunan bir çocuk, polise atmak istediği el yapımı bomba elinde patladı. Eli ve yüzü parçalanan çocuk ağır yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri, çocuğu hastaneye kaldırdı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen çocuk kurtarılamadı.

KİMLİĞİ BELİRLENDİ
Diyarbakır'da Abdullah Öcalan'ın Türkiye getirilişini protesto etmek amacıyla polise el yapımı bomba atarken hayatını kaybeden gencin kimliği belirlendi. Hayatını kaybeden gencin Gaffar Okkan Lisesi öğrencisi Şahin Öner (19) olduğu belirtildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 28
  • Mehmet Bodur 11 yıl önce Şikayet Et
    GENÇLER KİN VE NEFRET DOLU.... Hangi kavimden olursa olsun, hangi kültürden olursa olsun, hangi inançtan olursa olsun...gençler kin dolu. Bunda en büyük etken kendilerine büyük diyen yaşı büyük ergen ideologlar...sloganla konuşup mütefekkir ayaklarına yatıyorlar, gençleri dolmuşa getiriyorlar...Polise o bombayı atmaya çalışan genç nasıl bir kin ve öfke ile dolu..kim doldurdu onu...yine burada yorum yapan gençleri ve ergen ideolog olan ak saçlıları kimler kin ve nefretle doldurdu...sorular, sorular...ne marka bu borular...
    Cevapla
  • Mustafa KAHRAMAN 11 yıl önce Şikayet Et
    19 yaşında cocuk olmaz. genç olarak geçer, ve eğer güvenlik kuvvetlerine değil bomba taş bile atıyorsa cezayı haketmiştir. Tabi bu arkadaşa ceza vermeseniz de olur!
    Cevapla
  • Muhammet YILDIRIM 11 yıl önce Şikayet Et
    şimdi buldum.... elinde patladı derler ya böyle bişe olsa gerek ::)))))
    Cevapla
  • Hüseyin YILDIZ 11 yıl önce Şikayet Et
    yüreğim yağ bağladı.... kimbilir hangi polisimizin hayatını karartacaktı.ama şimdi ailesi kan ağlasın!
    Cevapla
  • Hasan 11 yıl önce Şikayet Et
    polis analarinin bed duasi tutmu$ !. polislere askerlere bomba atan, kur$un atanlarin elleri kirilsin, diye dua etmi$tir kesin analarimiz!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu