Kandil görüşmesinde dikkat çeken detay

Abdullah Öcalan'ın, Kandil'deki PKK'lılara yazdığı mektubu götüren BDP heyetinin, örgüt yöneticileriyle buluştukları toplantının fotoğrafları, örgüt çizgisindeki yayın organlarında yer aldı. Fotoğrafta kimlerin olduğu kadar, şimdi de hangi isimlerin olmadığı konuşuluyor.

Kandil görüşmesinde dikkat çeken detay
Kandil görüşmesinde dikkat çeken detay
GİRİŞ 08.03.2013 00:01 GÜNCELLEME 08.03.2013 12:37
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Kandil görüşmesinde elebaşı Murat Karayılan, KCK davasının bir numaralı sanığı Sabri Ok, BDP'li Sırrı Süreyya Önder, Altan Tan, Ahmet Türk, Aysel Tuğluk'un yer aldığı görülüyor. Kandil görüşmesindeki en dikkat çekici detay ise fotoğraf karesinde olmayan isimlerdi. Terör örgütündeki "çekişme" fotoğrafta ortaya çıktı.

Geçen hafta 'silah bırakma" ve "sınırdan çekilme" konusunda karşı görüş açıklayan PKK yöneticileri Cemil Bayık'la Duran Kalkan, BDP'lilerle aynı kareye girmedi. Ayrıca örgütün Bahoz Erdal kod adlı Suriyeli Fehman Hüseyin de görüşmeye katılmadı. İddiaya göre, "silah bırakma"ya karşı çıkan Duran Kalkan "Kesin adımlar atılmadan masaya oturmam. Bunların başında Öcalan'a özgürlük geliyor" diyerek görüşmeye katılmadı. Daha önceden Fehman Hüseyin gibi radikal ve sürecin dışında hareket edebilecek isimlerin cephe gerisi olarak adlandırılan bölgelere çekileceği iddia edilmişti. 

YORUMLAR 83
  • Emre ARSLAN 11 yıl önce Şikayet Et
    Dadaş arkandayım Kardeşim.. Dadaş kardeşim bunlarla uğraşılmaz. Bunlar boş işlere inanmışlar. Doğu elektiriği kaçak kullanır parası bizden çıkar. Bunlar yine Tamam der. Bu ülke 5 yıla kalmaz bölünür. Sırf Bunlar gibi düşünenler olduğu için.
    Cevapla
  • Emre ARSLAN 11 yıl önce Şikayet Et
    usame kurdı. Bak Simdi Beni iyi Dinle . Bu ülkede Yaşıyorsan Türksün. Eğer Türklüğü Kabul Etmiyorsanız Kuzey ırak yanı başımızda gidebilirsiniz. Tabi Türkiyenin Koşulları iyi. Biz Bunların ekmeğini yiyelim Sonra Ateşle Karşılık veririz Diyosunuz Hepiniz. Hee Bide Şunu Söyliyim Hiçbir Karadenizli Türk bayrağına karşı değildir. özellikle lazlar Bir Türkten Daha çok Milliyetçi. Trabzonda Bdplilere yapılanlar herşeyin kanıtı zaten.
    Cevapla
  • MEHMET BODUR 11 yıl önce Şikayet Et
    SAMİMİ OLMAK LAZIM, GERÇEK NİYETLERİ SAKLAMAMAK LAZIM... Keşke herkes samimi olsa ve aklından geçeni net olarak söylese. Ben birebir karşılaştığımda ve tartıştığımda bunları net olarak görüyorum ve biliyorum. Kimin ne niyette olduğunu da barış sürecine zararı olmasın diye söylemiyorum. Zaten kimsenin ne söylediğine değil geçmişteki siciline bakmak lazım. Hitler de çok iyi bir hitabetçiydi. Konuştuğunda mangalda kül bırakmazdı. Sonrası malum...insanları diri diri fırına attırmıştı. Muhtemelen o da din filan diyordu...Hamasetçiler hep maskeli insanlardır...
    Cevapla
  • MEHMET BODUR 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH'IN LAİK KULLARININ AKLINA İSLAM GELDİ.... Zulümler yapılırken tıs yok, zalime islamı hatırlatma yok, menfaat olduğunda ise sıkı islamcılar...
    Cevapla
  • krem shanti 11 yıl önce Şikayet Et
    dadas. gorduk karadenizde neler oldugunu.. polise saldiriyordu karadenizliler.. neden??? ya da soyle diyelim.. nedeni onemli mi? polis karsina gecince..isine gelmiyorsa salsiriyorsun.. birak guneydogu ya laf atmayi.. seni gidi ulkucu kafa seni.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları'ndan Netanyahu açıklaması! Ebu Ubeyde iddialara son noktayı koydu
Para etmiyor diyerek şeftalileri boş araziye döktüler