Bayram Meral'in oğlu gazeteci dövdü

10 yıl Türk İş Sendikası başkanlığı yaptıktan sonra CHP'den milletvekili olan Bayram Meral'in oğlu Kemal Meral, Ankara'da bulunan işyerinde STV muhabir ve kameralarına saldırdı.

Bayram Meral'in oğlu gazeteci dövdü
Bayram Meral'in oğlu gazeteci dövdü
GİRİŞ 27.04.2006 07:24 GÜNCELLEME 27.04.2006 07:24

Eski Türk-İş Başkanı, CHP Ankara Milletvekili Bayram Meral'in oğlu Kemal Meral, Karum Alışveriş Merkezi'nde Segafredo isimli kafeyi işletiyordu. İkinci kafe talebinin reddedilmesi üzerine zeminde faaliyet gösteren kafelere 'Ortak alana tecavüz ediyorlar' gerekçesiyle dava açmıştı. Ancak dava süreci devam ederken Karum yönetimine baskı yaparak daha önce 'kullanımının usulsüz' olduğunu öne sürdüğü alanda yeni bir kafe açmaktan çekinmemişti.

Olayın doğruluğunu araştırmak için Karum'a giden Samanyolu Televizyonu Ankara muhabirleri, yönetimden çekim izni almalarına rağmen, Kemal Meral ve korumalarının müdahalesiyle karşılaştı. Meral, muhabir Uğur Telli'ye saldırırken, saldırı anının görüntülenmesini istemeyen diğerleri kameraman Cemalettin Alan'ın başını ve boynunu darp ettiler. Kendinden geçen kameramanı, bina güvenliği kurtardı. Yaralı habercilere ilk müdahaleyi Karum'un sağlık ekibi yaptı. Olayı haber alan CHP Ankara Milletvekili Bayram Meral, gazetecilerin sorusunu 'Bu işlerle uğraşacağınıza, başka milletvekillerinin yolsuzluklarına bakın' diyerek karşılıksız bıraktı. Adli Tıp Kurumu, habercilerin darp edildiğini tespit ederken savcılık da konuyla ilgili soruşturma başlattı.

(Akşam)


YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı proje: Hedef Rusya ve Çin
Merkez Bankası'ndan kredi ve enflasyon açıklaması