Özden Örnek günlüğü yalanladı

Emekli Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Özden Örnek, Nokta Dergisi'nden yer alan günlüğün tamamen uydurma olduğunu ve hiç bir zaman günlük tutmadığını açıkladı.

Özden Örnek günlüğü yalanladı
Özden Örnek günlüğü yalanladı
GİRİŞ 29.03.2007 15:10 GÜNCELLEME 04.01.2018 12:59

Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı emekli Oramiral Özden Örnek'e ait olduğu öne sürülen günlükteki "darbe girişimi" iddialarını yalanladı. Özden, "Böyle bir günlüğüm mevcut değildir" diye konuştu.

CNN TÜRK'e konuşan Özden, 'Komutanlığım döneminde hiçbir zaman günlük tutmadım. Böyle bir günlüğüm mevcut değildir. Haberler tamamen uydurmadır' dedi.
 
Özden sadece 1957-81 döneminde tuttuğu 'hatıratlar' olduğunu belirterek, 'Tutulan notlar günlük değil hatırattır. Bu dönemden sonra ve komutanlık sırasında günlük tutulmamıştır. Karargahta günlük programlarım düzenli olarak kayıt edilmekteydi. Günlük programlar ve ziyaretleri alıp bunlar üzerinden tamamen senaryo yazılmış' ifadesini kullandı.

 

İLİŞKİLİ HABERLER:

 

 

NOKTA DERGİSİNİN 'DARBE' İDDİASINI AŞAĞIDAKİ LİNKTEN OKUYABİLİRSİNİZ:

 

 

2004'te iki darbe atlatmışız!

 

 

AK Partililer 'darbe'yi yorumladı

 

 

İlk kez haber7.com'da yayınlanan haberle için de aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  • 'Paşa günlüğü'nde darbe planları
    Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Özden Örnek'e ait olduğu iddia edilen günlüklerde, Türkiye'yi sarsacak bilgilere yer veriliyor. Askeri darbe ile ilgili iki bölüm: 2007-03-13 12:59:00
 
  • Özden Paşa'nın günlüğünün sırrı
    Bir internet sitesinde eski Deniz Kuvvetleri Komutanı emekli Oramiral Özden Örnek'in günlüğü yayınlanıyor. Günlüğün içeriğindeki siyasi iddialarda bakın neler var.. 2007-03-13 10:37:00

 

 

 

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak