Çanakkale'de mitingi heyecanı

"Cumhuriyete Sahip Çıkalım Mitingi"ne katılmak için Türkiye'nin değişik yörelerinden gelen katılımcılar, Çanakkale Cumhuriyet Meydanı'nda toplanmaya başladı

Çanakkale'de mitingi heyecanı
Çanakkale'de mitingi heyecanı
GİRİŞ 05.05.2007 11:13 GÜNCELLEME 05.05.2007 11:13

. Atatürkçü Düşünce Derneği ile çeşitli sivil toplum örgütleri tarafından organize edilen mitingde, yaklaşık 400 polisin görev aldığı öğrenildi. Miting öncesi katılımcılar, 7 arama noktasında kontrolleri yapıldıktan sonra alana alınıyor. Ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posteriyle alana gelenler arasında gaziler de bulunuyor. Katılımcıları Çanakkale'ye getiren otomobil ve otobüsler, trafik yoğunluğu yaratmaması için oluşturulan park alanlarına yönlendiriliyor. Bu arada, miting için kente çok sayıda seyyar bayrak satıcısı geldiği gözlendi.


Cumhuriyet mitingi sebebiyle Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bölgede güvenlik tedbirlerini arttırırken, Cumhuriyet Meydanı'na girişte 7 ayrı noktada arama yapılmaya başlandı. Yaklaşık 400 polisin görev yaptığı mitingde otobüslerin trafiği aksatmaması için Trakya bölgesinden Çanakkale'ye gelecek otobüslerin Eceabat'ta bekletildiği ve katılımcıların ise arabalı vapurla Çanakkale'ye geçmeye başladıkları öğrenildi. Emniyet, Cumhuriyet Meydanı etrafında araçların park etmelerini yasakladı.


İLGİLİ HABERLER


Manisa mitingi sürüyor


Manisa Cumhuriyet mitingi / FOTOGALERİ


Çanakkale'de mitingi heyecanı


Çanakkale mitinginden / FOTOGALERİ


NTV'de ezanla sela karıştırıldı


Yunus Şen'den canlı yayında özür

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cezayı vatandaş kesecek! Erdoğan da talimatı verdi, Meclis'e geliyor
Süper Lig'e veda eden ilk takım belli oldu!