Volkswagen'de seks skandalı

Volkswagen şirketinde işçi temsilcisi olarak görev yaparken, şirketi tarafından düzenlenen seks partilerine katıldığını itiraf eden eski SPD milletvekili Uhl, para cezasına çarptırıldı.

Volkswagen'de seks skandalı
Volkswagen'de seks skandalı
GİRİŞ 14.06.2007 17:46 GÜNCELLEME 14.06.2007 17:46
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dünyanın önde gelen otomobil üreticisi Volkswagen (VW) şirketinde işçi temsilcisi olarak görev yaparken, şirketi tarafından düzenlenen seks partilerine katıldığını itiraf eden eski Sosyal Demokrat Parti (SPD) milletvekili Hans-Jürgen Uhl, 39 bin 200 avro para cezasına çarptırıldı. Volkswagen şirketinde yöneticilerin seks skandalına karıştığını iki yıl boyunca inkar eden, daha sonra suçunu kabul ederek olaylarla ilgili beş kez yalan yeminli ifade verdiğini itiraf eden Uhl, duruşmada verdiği ifadede, yaptıklarından pişmanlık duyduğunu belirtti ve çevresinde üzdüğü insanlardan özür diledi.

Eski Federal Meclis üyesi Uhl, 2001 yılında Barcelona ve Seul'a yaptığı seyahatlar sırasında genelev kadınlarıyla da birlikte olduğunu ve tüm masrafları VW şirketinin karşıladığını söyledi. Uhl, yaptıklarının ne kişisel, ne de siyasi değerlerine uygun olduğunu anladığını kaydetti. VW şirketinde ortaya çıkarılan rüşvet ve seks skandalı çerçevesinde çok sayıda yönetici farklı cezalara çarptırıldı ve görevden alındı. Skandalla ilgili soruşturma ve davalar sürüyor

YORUMLAR 3
  • mahmut tuncer 16 yıl önce Şikayet Et
    bizde farklı. bizde partiyi işçilerle yapıyorlar
    Cevapla
  • bülent yildirim 16 yıl önce Şikayet Et
    yüksel inan. ammada yorum yapmissin ha, ne alakasi var simdi gözden düsürme ile, gözden dsüse düsse bu sahis düser
    Cevapla
  • yüksel inan 16 yıl önce Şikayet Et
    sanki. vosvosu gözden düşürmek için kurulan bir tuzak gibi geldi bana..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi