Metafor F. Bahçe'yi uyandırdı /Video

GS'li Ümit Karan'ın eşi Zeynep Karan'ın Simens reklamında dediği gibi...Fener'in 2 katı para verdiği iddia edilen Ümit Karan gündemde. Ümit'e göre bayan Karan metafor yapıyor ama...

Metafor F. Bahçe'yi uyandırdı /Video
Metafor F. Bahçe'yi uyandırdı /Video
GİRİŞ 29.06.2007 11:58 GÜNCELLEME 29.06.2007 11:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Zeynep Karan'ın dediği gibi; En çok sen koşuyorsun, en az parayı sen alıyorsun. FB'nin 2 katı para verdiği iddia edilen Ümit Karan'ın eşine kulak vermesi söz konusu olabilir mi? Veya reklamdaki gibi şaşkınlığı. Fenerbahçe'nin Ümit Karan'a Galatasaray'dan 2 katı daha fazla vererek teklifde bulunması spor camiasına bomba gibi düştü. İddia bu ama, bu iddiaya Galatasaray ikinci başkanı Adnan Polat da sert çıktı. Reklamda Ümit Karan'ın eşi Zeynep Karan Simens buzdolabının rakiplerinden farklılığıyla alakalı bir portre çiziyor. Bayan Karan'ın anlattıkları öyle yabana atılır cinsten değil, ilk etap da Ümit Karan'da şaşkınlığını gizleyemiyor. Karan'a göre eşi metafor yapoyor ama... 


İLGİLİ HABERLER

Kalli Ümit'i antrenmana almadı

'Cimbom'dan aldığını 2'yle çarp gel'

Huzursuz Ümit Karan

Karan, Lincoln için Fener'e sıcak

Ümit Karan sorusu Sezgin'i kızdırdı

YORUMLAR 5
  • mustafae 16 yıl önce Şikayet Et
    CİMBOM BİTER. Bende bir cimbomlu olarak İnsallah gitmez diyorum.Gerçi giderse bizim yöneticilere iyi olur ama GS forvetsiz kalır.Şimdi herkesin forvet hattı çok güçlü dediği GS forvetsiz kalır.Çünkü diğer bütün forvetlerimi toplasan bir Ümit Karan etmezler.
    Cevapla
  • Tarık Furkan GÜVEN 16 yıl önce Şikayet Et
    Ne biçim yazı. Öyle bir yazı ki siemens\'e simens diyor!!yapıyor diyeceğine yapoyor diyor..biraz da düzgün haber yapalım lütfen..
    Cevapla
  • özgür karaduman 16 yıl önce Şikayet Et
    yine aynı yine aynı. Bunu da yayınlamayacaksınız biliyorum ama yine de söylicem: \"ümüt karan\'da şaşkınlığını gizleyemiyor\" bu cümledeki da ayrı yazılacak, bunu ilkokul çocuğu bile biliyor ama sitenizde sürekli aynı hatayı görüp sinir oluyorum. Hala da düzeltme çabası yok. Haberi giren arkadaşa önce bi imla dersi aldırın lütfen!
    Cevapla
  • hasan fatih can 16 yıl önce Şikayet Et
    karana haklı. eğer gerçekten gitmeyi düşünüyorsa karan sonuna kadar ahklı, bir galatasaraylı olarak fener bahçeye sporcu vermeyi tasvip etmiyorumama, burda suç tamamen başkalarında. nerdeyse oynadığı hiç bir maçta boşu olmayan bir forveti kaç maç oynatırsınızki. karan gs. için çok harka bir forvet ama oynadığı maç sayısına bakın.bence necatinin ynadığı her maçta karan oynamalıydı ki inanıyorum gs.nin durumu böyle olmazdı ozaman..
    Cevapla
  • kemalkayalar 16 yıl önce Şikayet Et
    metafor . cuk diye oturmus bu reklam mevzuya
    Cevapla