'Cimbom'dan aldığını 2'yle çarp gel'

Fener ve Galatasaray Ümit Karan için birbirlerine girdi. Ümit'e takımından daha çok para teklif ettiği iddia edilen Fenerbahçe'ye Polat sert çıktı. Polat açtı ağzını yumdu gözünü...

'Cimbom'dan aldığını 2'yle çarp gel'
'Cimbom'dan aldığını 2'yle çarp gel'
GİRİŞ 29.06.2007 08:50 GÜNCELLEME 29.06.2007 08:50
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Karan kapışması
Adnan Polat, 'Sözleşmeli bir oyuncunun menajeri ile görüşmek doğru ve etik değil' dedi. F.Bahçe cephesi 'Menajeri ’3 milyon dolara bu futbolcuyu size getirirsem ne dersiniz?’ diye sordu. Biz de ’Bonservisini alırsa konuşuruz’ karşılığı verdik' açıklaması yaptı.

İki ezeli rakip Galatasaray ile F.Bahçe bu kez de Cimbom’un golcü futbolcusu için karşı karşıya geldi. G.Saray Başkan Vekili Adnan Polat, F.Bahçe’nin Ümit Karan’a bu futbolcunun menajeri Harun Aslan aracılığıyla talip olduğunu belirterek sarı lacivertli kulübü sert sözlerle eleştirdi. F.Bahçe yönetimi ise Ümit için kendilerinin biri girişimi olmadığını, menajerinin önerdiğini belirtti.

'F.Bahçe Kulübü’nün Ümit Karan için önce bizim kapımızı çalmasını beklerdik. Sözleşmeli bir oyuncunun menajeri ile görüşmek doğru ve etik değil' diyen Polat şöyle devam etti:

Gökhan Ünal örneği
'Futbolcumuz ile görüşmek içinde izin istemeleri gerekirdi. F.Bahçe Kulübü’ne yakışan budur. F.Bahçe alıcıysa buyursun, gelsinler, görüşelim. Biz futbolcularımızın önünü kesici bir harekette bulunmayız. Her oyuncu başka bir kulübe transfer olmak isteyebilir. Ancak şu anda bize gelen resmi bir teklif yok. Biz de Gökhan Ünal’ı transfer etmek istiyoruz. Bu yüzden de kendisi sözleşmesi olduğu için önce Kayserispor ile görüştük ve bizzat kendilerinden onu istedik. Ümit de sözleşmeli bir oyuncu. Gökhan’da G.Saray’a gelmek istiyor. Ama önce Kayseri’nin kabul etmesi gerekli.'

Ümit’le konuşmadan onu suçlamak istemediğini belirten Polat, yine de tecrübeli futbolcuya gönderme yaparak, 'Galatasaray formasını giymek istemeyeni zorla tutmayız, böyle bir düşüncesi olan futbolcuyu ben de takımda istemem' yorumunda bulundu.

Fenerbahçeli yöneticiler ise Ümit’in transferi konusunda önerinin bu futbolcunun menajerinden geldiğine değinerek, 'Harun Aslan bize geldi ve Ümit’in G.Saray’dan ayrılmak istediğini söyleyip, ’Yurt dışına transfer bedeli olan 3 milyon dolara bu futbolcuyu size getirirsem ne dersiniz?’ diye sordu. Biz de ’Bonservisini alırsa konuşuruz’ karşılığı verdik' açıklamasını yaptılar.


*******************


‘G.Saray’ın ödediğinin, iki katını vereceğim’
Karan’ın menajeriyle görüşen Aziz Yıldırım, Aslan’dan 800 bin artı maç başı alan yıldıza 2 milyon teklif etti

Fenerbahçe, G.Saray’ın golcüsü Ümit Karan’a talip olurken, görüşmeleri bizzat sarı-lacivertlilerin başkanı Aziz Yıldırım yürütüyor. Yıldırım, 2000’de Alpay’ın A.Villa’ya transferini yapan menajer Harun Aslan’ın “Kulübe giremez” yasağını 3 gün önce kaldırdı ve kulübe çağırarak, Ümit Karan için teklifte bulundu. F.Bahçe Başkanı, görüşmede G.Saray’dan 800 bin Euro garanti para artı maç başına 15 bin Euro kazanan Ümit Karan için yıllık tamamı garanti 2 milyon Euro teklif etti

G.SARAY YÖNETİMİ ŞAŞIRDI

Ümit bu teklifi, menajeri Harun Aslan kanalıyla G.Saray yönetimine iletti. Sarı-kırmızılılar ise ocakta sözleşmesi 2011’e dek uzatılan yıldızın bu tutumuna çok şaşırdı. Ancak Ümit Karan kendisine verilen sözlerin tutulmadığı ve ikinci plana itildiği gerekçesiyle sarı-kırmızılı takımdan ayrılmayı düşünüyor. G.Saray yönetimi Ümit’e ’Sezon sonunda Hakan Şükür takımdan ayrılacak ve ilk öncelikli santrfor sen olacaksın’demişti. Ama sarı-kırmızılılar Hakan’ı göndermeyi başaramayınca Ümit de geri plana atıldığını düşünerek ayrılmak istedi.

ALMANLAR DA İSTEMİŞTİ
Sezon  içinde Almanya’dan çeşitli teklifler alan fakat söz konusu kulüplerde G.Saray’dan aldığı parayı kazanamayacağı için reddeden Ümit Karan, G.Saray’da gerektiği değeri görmediğine inanıyor ve daha çok oynayabileceği, daha çok para kazanabileceği bir kulübe gitmek istiyor. Transfer konusunun birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.

Ümit beklemede
Bekle gör politikası izleyen Ümit’in yakın çevresine 'F.Bahçe idarecileri ile bir görüşmemiz oldu. Teklifleri gerçekten oldukça cazip. Bu aşamada ne F.Bahçe’ye kesin olarak gideceğim, ne de kesin olarak G.Saray’da kalacağım diyebilirim' dediği öğrenildi. Menajer Harun Aslan ise, 'F.Bahçe’nin ciddi ve cazip bir teklifi oldu' dedi.


İLGİLİ HABERLER


Kalli Ümit'i antrenmana almadı


Metafor F. Bahçe'yi uyandırdı /Video


Huzursuz Ümit Karan


Karan, Lincoln için Fener'e sıcak


Ümit Karan sorusu Sezgin'i kızdırdı

YORUMLAR 45
  • ibrahim ormancı 16 yıl önce Şikayet Et
    ---. beyler yaptığınız yorumlarda biraz akıl karı bişeyler olsun galatasaray ümit karana mı kaldı bir ümit gider bin tanesi gelir f5 in işi umuttan ileri gitmes sadece umud ederler ne zaman avrupa kupamıs olcak falan filan tarzı hayal kurarlar burdakilere sölim siz göremezsiniz torunlarınız belki onların torunları kısmetse görür ama sizde görebilirsiniz hemen kıskanmayın ama galatasaray kaldırırken
    Cevapla
  • cagri dündar 16 yıl önce Şikayet Et
    selam. arkadaşlar bir gs li olarak bırakın bu işleri diyorum tabiki değişiklikler yapılsın sonuçta kulüp para kazanacaksa neden olmasın ümit iyi oyuncu ama başka iyi oyuncularda profesonelce bakılmalı bu işlere ben fanatik gs liyim ama normal diyorum mesela bizede bob nun gelmesini isterim odagüzide kulüplerimizden bjk nin sözleşmeli oyuncusu artık aşalım bunları beyler
    Cevapla
  • Ejder Ejderha 16 yıl önce Şikayet Et
    Tuncay dan boşalan yeri. Ancak Ümit Karan gibi biri doldurabilir. Ronaldo\'ya milyon dolarlar dökeceğine, hemi de yerli Ümit\'e ver daha iyi. Böylece cimbomun da kolu kanadı kırılmış olur. Yani bir taşla iki tuş.
    Cevapla
  • mehmet ince 16 yıl önce Şikayet Et
    sırada necati var. bu 6syi bitirme hareketi.6s mecburen ümitin fiyatını yükseltecek o zamanda fener bu sefer necatiye kancayı takacak o olmazsa arda bu böyle devam edecek.bütün takının fiyatı katlanacak gibi görünüyor.6s lincolnu aldığına pişman olacak bu gidişle.
    Cevapla
  • akdoğanefe 16 yıl önce Şikayet Et
    bence gelirse iyi olur. iyi bir futbolcu. karakterli dürüst formasının hakkını veren bir kişiliğe sahip kezmanla beraber çok iş yapar. profesonel bir futbolcu ekmeğine bakar kim çok parayı verirse oraya gider bence buda çok doğal yarın futboldan emekli olup oynadığı takımlarda göstermiş olduğu başarılar kendisine bişey kazandırmaz sonuçta çoluk çocuğunun geleceğini düşünmek zorunda.bence kim fazla para verirse oraya gitsin.BAŞARILAR ÜMİT KARANA VE ÜMİT KARAN GİBİ DÜRÜST KARAKTERLİ TÜM FUTBOLCULARA..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle