Kalli Ümit'i antrenmana almadı

Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, bir süredir Fenerbahçe'yle transfer görüşmeleri yaptığı iddia edilen golcü oyuncu Ümit Karan'ı sabah yapılan antrenmana almadı...

Kalli Ümit'i antrenmana almadı
Kalli Ümit'i antrenmana almadı
GİRİŞ 29.06.2007 12:29 GÜNCELLEME 29.06.2007 12:29
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanın ilk bölümünde futbolcular, koşunun ardından tek pas çalışması yaptılar. Daha sonra iki takıma ayrılan futbolculardan bir bölümü antrenör Ahmet Akcan yönetiminde çalışırken, diğer oyuncular Feldkamp idaresinde top kapma ve saklama çalışması yapılar. Fenerbahçe ile transfer dedikodularına adı karışan Ümit Karan, idmanın hemen başında yapılan koşunun ardından tesislere gitti. İdmanda yeni transfer Brezilyalı Lincoln yaptığı güzel hareketlerle dikkat çekti. Çalışmaya izinli olan Carrusca, Song ile sakatlıkları nedeniyle salonda çalışan Uğur Uçar ve Aydın katılmadı. Sarı-kırmızılı ekibin eski antrenörü Reinhard Stumpf ise çalışmayı tesislerin balkonundan izledi. Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

 

İLGİLİ HABERLER

Metafor F. Bahçe'yi uyandırdı /Video

'Cimbom'dan aldığını 2'yle çarp gel'

Huzursuz Ümit Karan

Karan, Lincoln için Fener'e sıcak

Ümit Karan sorusu Sezgin'i kızdırdı

 

YORUMLAR 6
  • özgür german 16 yıl önce Şikayet Et
    . geçen senenin 2.gol kralı..kalli bindir floryadan otobüse gelsin samandıraya..:)
    Cevapla
  • onur birsözü 16 yıl önce Şikayet Et
    iktisat. fener-beşiktaş savaşına cimbomuda çekmek istiyorlar. benim sıkıntım ümit karanın fenere gitmesi değil, ümitin galatasarayda esamesi bile okunmuz! ama o kalitede bir futbolcu transferine en az 10 milyon dolar gider. forma satışı için taraftara yalvaran 1 kuruşun hesabını yapma zorunluluğu olan g.s yönetimine ve maliyesine büyük darbedir.
    Cevapla
  • arif yaman 16 yıl önce Şikayet Et
    ua. bu habere ınanmak ıstemıyorum bence doru deıldır
    Cevapla
  • AHMET UYAR 16 yıl önce Şikayet Et
    Aaa ne yaptın kalli?. Ümit karan yedekte bırakılırmı hic o futbolcu 2005-2006 sezonunda galatasarayı sampiyon yaptı onu satarsanız.Çok ayıp etmis olursunuz.Ümit karan giderse galatasaray cok kan kaybeder.Hele hele fenere satarsanız.Satmayın...
    Cevapla
  • mustafa akyüz 16 yıl önce Şikayet Et
    ii yapmıs. bence en güzelini yapmıs kalli.aklı basında olan adam lazım takıma kafası baska yerlerde olan topcudan hayır gelmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle