Zerrin Özer omurilik ameliyatından sonra ilk kez böyle görüntülendi! Sağlık durumu...

Geçtiğimiz aylarda yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırılan ve omurilik ameliyatı olan Zerrin Özer ilk kez objektiflere takıldı. Yürümekte zorluk yaşan Zerrin Özer'in son hali sevenlerini bir hayli üzdü. İşte, konuyla ilgili diğer detaylar...

Zerrin Özer omurilik ameliyatından sonra ilk kez böyle görüntülendi! Sağlık durumu...
Zerrin Özer omurilik ameliyatından sonra ilk kez böyle görüntülendi! Sağlık durumu...
GİRİŞ 17.05.2024 09:52 GÜNCELLEME 17.05.2024 09:52

Geçtiğimiz Aralık'ta omurilik ameliyatı olan sonrasında ise Darülaceze'de fizik tedavi ve rehabilitasyon gören ünlü sanatçı Zerrin Özer aylar sonra ilk kez objektiflere takıldı. Ayakta durmakta zorlanan şarkıcı sağlık durumuna ilişkin açıklama da yaptı. 

Geçirdiği omurilik ameliyatının ardından kaygı bozukluğu yaşayan ve bu sebepten dolayı Darülaceze'de yatan zerrin Özer, Yönetmen Özlem Bölükbaşı ile Mustafa Arapoğlu'nun Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde gerçekleşen nikâh törenine katıldı.

Nikah şahitliği yapan Zerrin Özer'in ayakta durmakta zorlandığı ve yardım alarak yürüdüğü anlar görüntülendi. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Sanatçı Özer son sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi.

Zerrin Özer, sağlık durumunun iyi olduğunu ancak nörolojik sorunlarının devam ettiğini şu sözlerle aktardı: İyiyim, çok iyiyim ama nörolojik problemlerim var. 

Hülya Avşar'dan dudak uçuklatan anlaşma! Servet kazanacakHülya Avşar'dan dudak uçuklatan anlaşma! Servet kazanacak

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
2024 Paris Olimpiyat oyunları açılış töreninde LGBT propagandası!
Prof. Dr. Okan Tüysüz'den büyük deprem uyarısı: Dört kent sıralandı!