Oyuncu Onur Seyit Yaran'la ilgili akıl almaz suçlama: Ona Peygamberim diyecekmişiz!

Kardeşlerim dizisindeki Doruk karakteri ile akıllara kazınan Onur Seyit Yaran'ın ablasının iddiaları ile gündeme geldi. Ablası, Onur Seyit Yaran'ın ailesine küfürler ettiğini ve peygamberim diye hitap edilmesini istediğini öne sürdü. Video sonrasında ortalık fena karıştı.

Oyuncu Onur Seyit Yaran'la ilgili akıl almaz suçlama: Ona Peygamberim diyecekmişiz!
Oyuncu Onur Seyit Yaran'la ilgili akıl almaz suçlama: Ona Peygamberim diyecekmişiz!
GİRİŞ 20.05.2024 00:20 GÜNCELLEME 20.05.2024 00:20
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Yan Oda'da Taylan karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran hakkındaki iddia ortalığı fena karıştırdı. Ablası Onur Seyit Yaran hakkında söyledikleri ile ağızları açık bıraktı. 

Kardeşlerim dizisindeki Doruk karakteri ile ön plana çıkan Onur Seyit Yaran'ın ablası dün Instagram hesabı üzerinden peş peşe video yayınladı. Yayınladığı videoda ise oyuncu Yaran'ın sürekli ailesine küfürler savurduğunu ve duygusal tacizde bulunduğu söyledi.

Alişan'dan gündem olan sözler! 'Sen haklı çıktın, çok değiştim'Alişan'dan gündem olan sözler! "Sen haklı çıktın, çok değiştim"

ABLADAN ŞOK İDDİALAR

Ablası, Onur Seyit Yaran hakkında şu iddialarda bulundu: 

  • Babama ve bize küfürler ediyor. Biri bana yardım etsin. Silahlar gösteriyor bize... Biz bunları paylaşırsak ne yapacaksın dediğimizde, 'Haydi bakalım' diyor.

  • Senin doğmamış çocuğunu, kocanı… diyerek küfürler ediyor, silahlar gösteriyor bize, sizi öldürürüm diyor.

  • Biz ona peygamberim diyecekmişiz para veremiyormuşuz o yüzden ona sebat etmemiz gerekiyormuş o peygambermiş

  • Benim veya kocamın başına bir iş gelirse sorumlusu Onur Seyit Yaran'dır kamuoyuna sesleniyorum

"BOŞ YERE ZAMANINIZI ALDIM, OLAYLARI ÇARPITARAK ANLATTIM"

Onur Seyit Yaran'ın ablası, sosyal medyada çok konuşulan videosunun ardından geçen birkaç saat sonra  "Kardeşimle olan tartışmamızı büyütüp buraya yansıttığım ve yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğim için özür dilerim. Olayları çarpıtarak anlattım" dedi. 

ONUR SEYİT YARAN'DAN YANIT GELDİ

Onur Seyit Yaran, olayların ardından x(twitter) hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ablasının depresyonda olduğunu ve tedavi sürecinin devam ettiğini söyledi. Hastalığından ötürü hukuksal bir tepkisinin olmayacağını ifade etti. İşte o paylaşım:

Ablam psikolojik depresyon sürecinde. Bu yüzden ona karşı hukuksal tepkim olmayacak. Bu konuda anlayışınızı bekler, anlayışınız için teşekkür ederim. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Morelli 2 ay önce Şikayet Et
    Halkimiz bu soytarilara cok ilgi verdigi icin olamazmi? Avrupada ki sanatcilar futbolcular sen ben gibi geziyor kimse kimseye bakmiyor turkiyede etrafini sariyor ilgiden kendini toplumdan ustun goruyor malesef
    Cevapla
  • Morelli 2 ay önce Şikayet Et
    Ulkemizde malesef boyle soytarilar birkac filmle artist ilan ediliyor ya kolik cikiyor yada maddeci yada ahlaksiz piskopat sanatci bir ulkenin sosyal hayatinda ornek olmali buda egitimden bilimden ve ilimden gecer malesef ulkemizdeki anlayis cok gulunc komik
    Cevapla
  • ADALET 2 ay önce Şikayet Et
    ALLAHIM sen bize her şeyin hayırlısını ver Paranın,sağlığın ,akrabanın,arkadaşın dostun,düşmanın ,ölümün bile hayırlısını ver
    Cevapla
  • esentepe03 2 ay önce Şikayet Et
    ates olmayan yerden duman tütmez böyle bir sey varki ortaya atilmis ben kadina inaniyorum
    Cevapla
  • Belki 2 ay önce Şikayet Et
    Kısmen doğruluğu olabilir Ama genelde film sektörüne atılan insanları yoluncak kaz görür ailesi Adamın canına tak etmiş de olabilir ablasının eşi var kardeşi ona bakmak zorunda değil, böyle şeyler duyuyorsan ilişkini kesersin olur biter Demek ki hala ondan bir şeyler koparma derdinde
    Cevapla
  • a.d. 2 ay önce Şikayet Et
    Yarabbi ailenin de hayırlısını ver...............
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya'dan Türkiye duyurusu: En yüksek ve en üst düzeyde...
TRT spikerinden İsrail protestosu!