Alişan'ın son sözleriyle gündemde! "Sen haklı çıktın, çok değiştim"

Alişan sosyal medyada yaptığı açıklama ile beri çok değiştiğini, çok insanı hayatından çıkardığını, az ve öz insanlar hayatına devam ettiğini söyledi. Alişan'ın sözleri gündem oldu. İşte, konuyla ilgili diğer detaylar...

Alişan'ın son sözleriyle gündemde! "Sen haklı çıktın, çok değiştim"
Alişan'ın son sözleriyle gündemde! "Sen haklı çıktın, çok değiştim"
GİRİŞ 16.05.2024 11:31 GÜNCELLEME 16.05.2024 11:31

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Alişan yaptığı sosyal medya paylaşımı ile gündeme geldi. Şimdilerde TRT1 ekranında 'Alişan ile Hayata Gülümse' programını sunan Alişan'ın sözleri oldukça konuşuldu.

Bilindiği üzere Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş 2021'de hayatını kaybetmişti. Genç yaşta kardeş acısı yaşayan Alişan, doğum gününde abisini unutmadı ve sosyal medyada bir paylaşım yaptı. 

Bülent Ersoy'dan vasiyet açıklaması: Çamaşır suyuyla yıkansınBülent Ersoy'dan vasiyet açıklaması: Çamaşır suyuyla yıkansın

Alişan, abisinin ölümünden beri çok değiştiğini, çok insanı hayatından çıkardığını, az ve öz insanlar hayatına devam ettiğini aktardı ve abisinin haklı çıktığını şu sözlerle anlattı: 

12 Mayıs….Hiç kutlayamayacağımız gün…Sen gittiğinden beri çok değiştim...Çok insanı çıkardım hayatımdan...Az ve özler kaldı hayatımda...Sen haklı çıktın yine…Sen varmışsın gibi devam ediyoruz biz her şeye... Ama çok özledim seni çok özledik seni...Kavuşacağız bir gün elbet...Ve ben o güne kadar emanetlerine gözüm gibi bakacağım. hiç merak etme.. Herkeste bıraktığın güzel anılarla seni sensiz yaşatmaya devam edeceğiz... Burak’ta Eliz’deİyi ki benim kardeşim olmuşsun, iyi ki benim canım olmuşsun...Doğum günün kutlu olsun kardeşim..

Hülya Koçyiğit'ten açıklama! Kibarca uyardıHülya Koçyiğit'ten açıklama! Kibarca uyardı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cİhat Yaycı "Kral çıplak" dedi! "Gemi çıkartmadan uçak kaldırmadan diz çöktürürüz"
ABD'li ünlü ekonomist Hanke: Türkiye'nin enflasyonunu yıllık %25,6 olarak ölçüyorum