Hülya Avşar'dan dudak uçuklatan anlaşma! Resmen servet kazanacak

60 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar yeni bir anlaşma imzaladı. Hülya Avşar'ın bu anlaşma karşılığında elde edeceği kazanç gündem oldu. Servet değerindeki ücret ağızları açık bıraktı.

Hülya Avşar'dan dudak uçuklatan anlaşma! Resmen servet kazanacak
Hülya Avşar'dan dudak uçuklatan anlaşma! Resmen servet kazanacak
GİRİŞ 17.05.2024 09:42 GÜNCELLEME 17.05.2024 09:42
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

1983'ten beri Türk televizyonlarında ve Türk sinemasında boy gösteren Hülya Avşar son yıllarda herhangi bir projede yer almıyor. Sıklıkla reklam filmlerinde yer alan oyuncu yeni bir projeye imza attı.

En son Masumiyet dizisi ile başrol oynayan Hülya Avşar geçtiğimiz sene bir mobilya markasının reklam yüzüydü. Oyuncu Avşar, yeniden bu firma ile el sıkıştı ve 2,5 senelik anlaşma imzaladı. Anlaşma şartlarında yer alan ücret ise ağızları açık bıraktı.

İddiaya göre Hülya Avşar, söz konusu reklam anlaşmasından tam 50 Milyon Türk Lirası kazanacak. Dudak uçuklatan bu kazanç sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasında yer aldı. 

Oyuncu Onur Seyit Yaran hakkında akıl almaz suçlama: Biz ona Peygamberim diyecekmişiz!Oyuncu Onur Seyit Yaran hakkında akıl almaz suçlama: Biz ona Peygamberim diyecekmişiz!

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 19
  • Alperenler 2 ay önce Şikayet Et
    Yorumlara bakıyorum hep haset hep çekememezlik kim ne olursa olsun kime ne kadar veriyorsa versin adamın parası var onu göze almış onu layık görmüş. Reklam yüzü onu seçmiş. Saçma yorum yapanlara bu teklif gelse iyi hoş güzel din imandan bahsetmezler, neyseya zenginin parası züğürtün çenesini yorar. Adam zamanında kazanmış yada miras her neyse sizleremi dagitsin avantadan ne istiyorsunuz
    Cevapla
  • hhüseyin 2 ay önce Şikayet Et
    İnsanda ahlak din iman olmazsa isterse tüm dünya senin olsun beş para etmez
    Cevapla
  • zafergülten 2 ay önce Şikayet Et
    herkesin en sonunda sahip olacağı servet-2 metre kare toprak,2-3 metre kefen bezi.
    Cevapla
  • böyle 2 ay önce Şikayet Et
    mobilya firması avşara çalışıyor. maliyetler vatandaştan çıkıyor.
    Cevapla
  • Trabzonlu 2 ay önce Şikayet Et
    Almayın kardeşim o mobilyadan herif reklam giderini ekliyor üstüne bir sürü genç varken bir avuç insana dağıtılıyor paralar o zaman fahiş fiyat fahiş fiyat diye gezmen ortalarda bak o getir denen şirket Amerika Avrupa’da durdu iflas etti türkiyede nede olsa yağlı kapı keriz çok neyse ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trump'ın kulağını sıyıran mermi mi metal parçası mı?
ABD halkına hakaretler savurmuştu! Trump'tan, Netanyahu'ya tepki çeken karşılama