Optik illüzyonlu kişilik testi: Bu kedi görseli iyimser mi yoksa kötümser bir kişi mi olduğunuzu ortaya çıkaracak

Optik illüzyonlu kişilik testi görselinde, kedinin merdivenlerden çıkığı yön sizin iyimser mi yoksa kötümser biri olduğunuzu ortaya çıkarmayı hedefliyor.

Optik illüzyonlu kişilik testi: Bu kedi görseli iyimser mi yoksa kötümser bir kişi mi olduğunuzu ortaya çıkaracak
Optik illüzyonlu kişilik testi: Bu kedi görseli iyimser mi yoksa kötümser bir kişi mi olduğunuzu ortaya çıkaracak
GİRİŞ 18.05.2024 08:50 GÜNCELLEME 18.05.2024 08:50
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Günlük hayatta karşınıza çıkan problemlere karşı sergilediğiniz hareketler iyimser mi yoksa kötümser biri misiniz ortaya çıkaran en temel göstergedir. İyimser kişiler genellikle her ne kadar kötü olay yaşasa da olumlu yönden bakmayı seçerken kötümser kişiler olayların her zaman en kötü yanlarını görme eğilimindedir.

Bugün sizler için hazırladığımız bu optik illüzyonlu kişilik testinde görseldeki kedinin hareket yönüne karşı bakış açınızı sorduk. Bu kişilik testi test ile iyimser mi yoksa kötümser biri misiniz ortaya çıkarmayı hedefliyor.

Ne yersen osun: En sevdiğiniz atıştırmalık kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?Ne yersen osun: En sevdiğiniz atıştırmalık kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?

İYİMSER Mİ YOKSA KÖTÜMSER BİRİ MİSİNİZ?

Optik illüzyonlu kişilik testi: Bu kedi görseli iyimser mi yoksa kötümser bir kişi mi olduğunuzu ortaya çıkaracak

Yukarıdaki kedi resmine dikkatlice bakın. Sizce bu kedi merdivenlerden yukarı mı çıkıyor yoksa aşağı mı iniyor? Siz bu kediyi nasıl görüyorsunuz bir karar verin. Bu karar iyimser mi yoksa kötümser biri misiniz ve hakkınızda daha birçok detayı ortaya çıkaracak.

Çikolata tercihine göre kişilik testi: Favori çikolatanız kişiliğiniz hakkında neler söylüyor?Çikolata tercihine göre kişilik testi: Favori çikolatanız kişiliğiniz hakkında neler söylüyor?

Sosyal mi yoksa asosyal biri misiniz? Resimde gördüğünüz ilk şey…Sosyal mi yoksa asosyal biri misiniz? Resimde gördüğünüz ilk şey…

Kedinin Merdivenlerden Yukarı Çıktığını Görenler

İyimser mi yoksa kötümser biri misiniz ortaya çıkarmak için hazırlanan optik illüzyonlu kişilik testi görselinde kedinin merdivenlerden yukarı çıktığını mı gördünüz? Tebrikler! O halde siz tam bir iyimsersiniz.

Hayat boyunca önünüze çıkan sorunları hep iyi tarafından ele alıyor, kötü olan durumlara karşısında bile iyi bir bakış açısı arıyorsunuz demektir. Önünüze çıkan engeller karşısında hayata küsmek yerine bu engellerin fırsatlarınıza ulaşmak için aşılması gereken birer kademe olarak görüyorsunuz.

Bu iyimser tavrınız çevrenizdeki insanları da etkiliyor ve sizinle arkadaş olmaktan memnun oluyor, herkese ve her şeye karşı pozitif duruşunuz çevreniz tarafından oldukça takdir ediliyor.

Kişilik testi: İlk gördüğünüz hayvan ütopik bir hayalperest mi yoksa gerçekçi biri mi olduğunuzu ortaya çıkaracak!Kişilik testi: İlk gördüğünüz hayvan ütopik bir hayalperest mi yoksa gerçekçi biri mi olduğunuzu ortaya çıkaracak!

Kedinin Merdivenlerden Aşağı İndiğini Görenler

İyimser mi yoksa kötümser biri misiniz öğrenmek için hazırlanan kişilik testi görseline baktığınızda kedinin merdivenlerden aşağı indiğini mi gördünüz? O halde siz kötümser yani karamsar bir bakış açısına sahipsiniz demektir.

Karşılaştığınız olaylara bakış açınız daha çok karamsar yönde ve en ufak bir olayda olumsuzluklardan yakınan birine dönüşebiliyorsunuz. Bir olay yaşadığınızda her ne kadar iyi yanı da olsa o olayın olumsuz yönü size daha çekici geliyor ve gündeminiz olumsuzluklar olabiliyor.

Bazen bir olay ile karşılaştığınızda bir durmalı ve bu olayı nasıl yorumladığınızı gözlemlemelisiniz. Eğer karamsar bir yorumlama yaptıysanız biraz düşünüp belki de çevrenizden destek alıp bu durumun iyi yönlerini de keşfedebilirsiniz.

Bu resimde ilk gördüğünüz şey içe dönük mü yoksa dışa dönük biri mi olduğunuzu ortaya çıkarıyorBu resimde ilk gördüğünüz şey içe dönük mü yoksa dışa dönük biri mi olduğunuzu ortaya çıkarıyor

Kişilik testine göre insanlar sizin hakkınızda ne düşünüyor? Bir küre seçin ve…Kişilik testine göre insanlar sizin hakkınızda ne düşünüyor? Bir küre seçin ve…

Peki, iyimser mi yoksa kötümser biri misiniz kişilik testinde siz hangisi çıktınız ve sizce bu kedi merdivenlerden aşağı mı iniyor yoksa yukarı mı çıkıyor? Yorumlarda bizimle paylaşın!  

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12
  • vvv 2 ay önce Şikayet Et
    RIHT lara baktığımızda, Basamakların alınları görünüyor. Kedi bu durumda, aşağı iniyor..
    Cevapla
  • ahsen 2 ay önce Şikayet Et
    resim yanlış küpeşte gölgelikleri çok bariz aldatmaya yönelik karalama var illüzyon olması için hareket edilmiş dolayısıyla bu test insanları yanlış yönlendirebilir
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Merdivenden inşaattan az anlayan biri merdivenin ucundaki nişleri görür. Yani aşağı doğru iniyor. Eğer yukarı çıkıyor olsa merdivenin basamakarında çıkıntılar olurdu ve takılıp düşerdi. Yani ne iyimserim ne kötümserim, sadece bilimselim. Size uymaz size abuk subuk yukarı aşağı diyecek hayatında bastığı merdivene bakmamış adamlar lazım. Potansiyel oy kitlesi.
    Cevapla
  • Yumruk 2 ay önce Şikayet Et
    Sana ilk anda ne gördüğünü sormuş. Merdivenin susuna busuna bakıp akıllı geçin kucumse de siyasete bağla diye değil chpkk kütlesi. Biz kitleysek siz kutlesiniz. Evrende yer kaplasaniz da bir fonksiyinunuz yok. Çoğunuz kuyruk gibi mecburuz diye PKK'ya rağmen gidip oy verirsiniz azıcık eğlen diye koymuşlar bunu anladın mı ukalalik yap diye değil kapişşş
    Cevapla
  • Denizli 2 ay önce Şikayet Et
    Çıkıyor tabiki ilk bakışta zaten yukarı meyilli görünüyor merdiven
    Cevapla
  • BİROL 2 ay önce Şikayet Et
    Merdiven basamaklarının kenarlarında dışa doğru çıkıntılarından ve basamakların duvarla birleştiği sıva detayından aşağıya indiği belli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son ses PKK propaganda şarkısı açarak yolda ilerleyen kadına tepki
Cİhat Yaycı "Kral çıplak" dedi! "Gemi çıkartmadan uçak kaldırmadan diz çöktürürüz"