Barış Akarsu hayatını kaybetti

Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralı olarak kurtarılan şarkıcı Barış Akarsu'nun hayatını kaybettiği açıklandı. Ölüm haberini sevenlerine doktoru Servet Barış verdi.

Barış Akarsu hayatını kaybetti
Barış Akarsu hayatını kaybetti
GİRİŞ 05.07.2007 00:01 GÜNCELLEME 05.07.2007 00:01
Bu Habere 300 Yorum Yapılmış

5 gündür yaşam mücadelesi veren Barış Akarsu hayata veda etti.


Bodrum'da geçirdiği kazanın ardından komaya giren genç sanatçının 23.10'da öldüğü açıklandı.


Doktorun ölüm haberini açıklamasından hemen sonra hastane etrafında toplananan yaklaşık 300 kişi gözyaşlarını tutamadı.


Hastanenin önünde sanatçının ailesi, yakınları ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu.


Kalabalık arasından sinir krizi geçiren ve bayılanların olduğu açıklandı.

DOKTORUN AÇIKLAMASI


Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'nun, saat 21.00 sıralarında kalbinin durduğu ve hayatını kaybettiği bildirildi. Sanatçı Akarsu'nun tedavi gördüğü hastanenin doktorlarından Op. Dr. Abdullah Servet, hastane önünde yaptığı açıklamada, "Maalesef bu gece saat 21.00'e doğru Barış Akarsu'nun kalbi durdu ve kalbi yeniden çalıştıramadık" dedi.


Dr. Servet, "Beklenen bir olay, sonunda böyle bir olay olabileceğini öngörmüştük. Bu 3 gün önce olabilirdi, 3 gün sonra olabilirdi. Maalesef bu akşam meydana geldi. İkinci defa kalbi çalıştıramadık ve Barış'ı kaybettik" şeklinde konuştu.


BARIŞ AKARSU KİMDİR?


Barış Akarsu 1979’da Zonguldak’ta doğdu. Çocukluğu bir balıkçı ve tatil kasabası olan Amasra’da geçti. Denizle içiçe yaşayan Barış, balıkçılığı dedesinden öğrendi, gitar çalıp şarkı söylemeyi ise Amasra’ya yazdan yaza gelen müzisyenlere bakarak kaptı.



Ruhi Su ve Cem Karaca hayranı olan Barış’nın tanınması üç yıl önce düzenlenen Akademi Türkiye yarışması sayesinde oldu. Barış, yarışmada hatırı sayılır bir şöhrete kavuştu. TV ve radyolarda programlara konuk oluyor ve ilgiyle izleniyordu.



Yeteneğinin yanı sıra, naifliği ve Johnny Depp’e benzerliğiyle ilgileri üzerine çekti.



Yarışmadan sonra uzun süredir yaşamayı düşlediği İstanbul’a yerleşti. Bu arada Türkiye’nin hemen her yerinde konserler verdi. Sesi de performansı da beğeniliyordu.



14 Ocak 2005’te yine hayalini kurduğu ilk albümünü piyasaya çıkardı. Islak Islak adlı albümünden Mavi adlı şarkısı ilk kez TV kanallarında yayınlanmaya başladı.



Kaza geçirmeseydi ikinci albümünün hazırlıklarını tamamlayacak olan Barış albüm için yoğun bir şekilde çalışıyordu.


İLGİLİ HABERLER


Akarsu fotoğraflarına soruşturma


En sevilen Barış şarkıları / Video


Akarsu'nun cenazesi İstanbul'da


Barış'ın cenazesi Bartın'a uğurlandı


'Umarım, Barış Akarsu son kurban olur'

YORUMLAR 300
  • esin tekol 16 yıl önce Şikayet Et
    ..... karışmayın artık yalvarıyorum..karışmayın da meleğim rahat uyusun...ne hakkınız var barışımın kemiklerini sızlatmaya..susun artık yeter susun!!!
    Cevapla
  • proccess 16 yıl önce Şikayet Et
    Düzeltme. Arkadaslar benim yazima gore bazilari iman meselesini karistirdi ben imansiz gitti demecim bunu demeye hic kimsenin hakki yok. Ben bu adama hakkimi helal etmeme hakkimi kullaniyorum. Bu kadar insan sevmis se ornek olmus demektir. Kupe kimseyi dinden cikarmaz ama hadisi serifleri ii inceleyin peygamber efendimizin lanetledigi birine hayir dua edemem. Bugun toplum onunde ornek gorunen herkez yaptigi hal hareket ve sozleri ile birilerini yanlisa sevk ediyorsa hesabini verir.
    Cevapla
  • yusuf soysal 16 yıl önce Şikayet Et
    inna lillahi ve inna ilayhi raciun. Allah rahmet eylesin bence oyle uzatmaya gerek yok. demekki bazı şeyleri ertelemek lazım. arkadaşım namaz kılmıyor kısacası ibadet etmiyor büyüğünce tövbe eder başlarım diyor. bence her an ölecekmişiz gibi ibadet edmeli hiç olmeyecekmişiz gibi çalışmak lazım . Allah muslüman aleminin yardımcısı olsun
    Cevapla
  • Sezin Aday 16 yıl önce Şikayet Et
    . Sayın Eylül Bulut ve Beyzanur Alacam. Artık ümidimi kesmeye başlamıştım ki hala \"insan\" olan insanların olduğunu görmek beni mutlu etti.O kadar haklısınız ki! Saygılarımı gönderiyorum sizlere.
    Cevapla
  • esin tekol 16 yıl önce Şikayet Et
    YETER!!!.... reklam için kendi çocuğunu kaçırtanların haberlerini bıkmadan usanmadan izliyosunuz da bi insan evladının ölüm haberi mi fazla geldi size??kurtulduk ne demek ya??nasıl insansın sen de senin milletinden senin kanından insanın ölümünden sonra kurtulduk diyebiliosun..Allah aşkına Barışımın vercei hesabı düşünceğinize bu söylediklerinizin hesabını nasıl verceksiniz Allah\'a onu düşünün..ortadaki bi can ya.bigün biri sizin hakkınızda öldü kurtulduk derse anlarsınız o zaman neler yaptıınızı..siz misiniz 4/4lük...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eray Güçlüer'den dikkat çeken tespit! 'Bilgili cahiller ortaya çıktı'
Vatandaşı tehlikeden koruyan kanuna aykırı hareket ediyorlar! "Halka doğrultulmuş silah!"