'Umarım, Barış Akarsu son kurban olur'

TŞOF Genel Başkanı Günday, şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'nun "trafik kazasında yaşamını yitiren son kişi olması" dileğinde bulundu.

'Umarım, Barış Akarsu son kurban olur'
'Umarım, Barış Akarsu son kurban olur'
GİRİŞ 05.07.2007 10:12 GÜNCELLEME 05.07.2007 10:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Derviş Günday, şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'nun "trafik kazasında yaşamını yitiren son kişi olması" dileğinde bulundu. Günday, yazılı yazılı açıklamada, son 26 yıl içinde yaklaşık 7 milyon kazada 200 bini aşkın kişinin hayatını kaybettiğini ve 3 milyona yakın kişinin de yaralandığını kaydetti. Günday, 2007 yılının ilk 5 ayında meydana gelen 287 bin 754 kazada bin 184 kişi hayatını kaybettiğini ve 50 bin 518 kişinin yaralandığını ifade ederek, "kazalardaki maddi hasarın ise 488.851.439 YTL" olduğunu dile getirdi.



Barış Akarsu'nun son trafik kurbanı olmasını dileyen Günday, "Başarılı sanatçı Barış Akarsu'nun durumuna üzülmemek elde değil. 2004 yılında Türkiye'yi karış karış gezdirdiğimiz 'İbret TIR'ı'nda ve her yıl Trafik Haftası sırasında yollarda kaybettiğimiz değerlerimizi sergileyerek kamuoyu oluşturmaya çalışıyoruz. Ancak, insan yaşamına mal olan en önemli sorunumuz trafik terörünün önüne geçemiyoruz" dedi. Açıklamasında, trafik kazalarında hayatını kaybeden isimlerden örnekler aktaran Günday, açıklamasında, "Birçok camiadan hayatlarını kaybeden ünlülerin resimlerinin bulunduğu ibret sergisine umarım şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'nun resmi son olur. Bu kazalardan artık ders alınmalı ve geride gözü yaşlı aileler ile sevenler bırakılmamalı" ifadesine yer verdi.


İLGİLİ HABERLER


Barış Akarsu hayatını kaybetti


Akarsu fotoğraflarına soruşturma


En sevilen Barış şarkıları / Video


Akarsu'nun cenazesi İstanbul'da


Barış'ın cenazesi Bartın'a uğurlandı


 



 



 


 


 


 

YORUMLAR 2
  • nil akça 16 yıl önce Şikayet Et
    haklısında. haklısın aslında faruk ama iş işten gectikten sonra neden...neden kötü bişiyler yasamadan dikkat edilmezki..işte şimdi herkesi üzdü we herkesi bu derece ağlattı bu yollar
    Cevapla
  • faruk ayd 16 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar mı ?. Bence biran önce Türkiye\'de yollara gerekli özen gösterilmeli,gerekli trafik işaretleri yeterince olmalı. Ayrıca çoğu kaza insan faktörlü olduğu için sürücü eğitiminde köklü bir değişime gidilmeli, bu konuda gelişmiş ülkeleri model alabiliriz. Lütfen birileri sesimizi duysun artık........
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Endişe verici' diyerek açıkladı: Türkiye için tehdittir!
Akıncı İHA Reisi'nin helikopterini 2 saatte tespit etti: Dakika dakika neler yaşandı?