Artık güne kesinlikle zinde başlayacaksınız

Size vereceğimiz bu ipuçlarıyla kesinlikle güzel bir güne başlamak için hazır olacaksınız. Çünkü önerilemiz hem kolay uygulanıyor, hem de çok eğlenceli.

Artık güne kesinlikle zinde başlayacaksınız
Artık güne kesinlikle zinde başlayacaksınız
GİRİŞ 24.10.2007 08:25 GÜNCELLEME 24.10.2007 08:25
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

1. Sabahları uyanınca şöyle güzelce esneyin. Sol bacağınızı ve sağ kolunuzu iyice gerin ve bunu diğer bacak ve kolunuzla da tekrarlayın.


2. Yataktan kalkın ve kahkahalar atın( Şimdi değil!).


3. Artık kendinize gelmek için bir bardak çay ya da kahve içebilirsiniz. Ancak kahveniz çok acı, çayınız ise demli olmamalı. İçeceğinizi yudumlarken olumlu şeyler düşünüp güne pozitif düşüncelerle başlayın.


4. Kahvaltıda taze meyveler yiyin. Bunlar, içeriğindeki meyve şekerleri ve vitaminler yoluyla size ihtiyacınız olan enerjiyi sağlayacak.


5. 5 dakika ip atlayın ya da 10 dakika step yapın.


6. Pencereyi açın, balkona ya da bahçeye çıkıp derin derin nefes alın ve oksijen depolayın.


7. Şimdi de duşa girin. Soğuk - sıcak suyla masaj yapın.


8. Kendinize ekmek, krep, yulaf ya da mısır gevreğinden oluşan ikinci bir kahvaltı hazırlayın. Bu sizin güne daha sıcak bakmanızı sağlayacak.


9. Zor işlerinizi öğleden sonraya bırakın. Sabahları daha çok yapılması kolay olan işlerinizi bitirin.


10. Akşam yemeğinizi çok geç saatlerde yemeyin. Böylece organizmanız geceleri fazla yorulmaz. Ayrıca hem daha iyi uyursunuz, hem de zinde uyanırsınız.

YORUMLAR 8
  • Hüseyin ORAKÇI 16 yıl önce Şikayet Et
    Sabahtan zinde kalmanın yolları.. Toplum fertlerinin hepsine birden müslüman deniyor ama verilen reçeteye baktım islamla alakalı bir şey yok. Onların hepsinin yerine tek bir cümle kullanılsa daha iyi olurdu.Yorumda soru soranlarada sorma fırsatı kalmazdı. Sabah namazına kalkınız Önce güzelce abdest alınız Sonra namazı cematle kılmak için camiye gidiniz. Yatsı namazından sonra fazla beklemeden uyuyunuz. Dense daha hoş olurdu. Sayğılarımla
    Cevapla
  • hakan şentürk 16 yıl önce Şikayet Et
    oldu canım. step mitep, oldu canım. bunlar evde yatan ve havadan kazananlar için, çalışanlar içinde bişi yazın. biz onu yapalım.. mesela sabah 7 de kalkıp 8 de işbaşı yapanlar nasıl yapacak, onlar nasıl zinde olacak, uzun olmadan, sitep yapmadan, şimdi kış oksijende aldırmayın çünkü şimdi kış, havalar dumanlı neyse işte bekliyorum. çok kişininde faydalanacağından eminim. hadi kolay gelsin... haber7 bekliyom. reçeteyi yarın sabah uygulayacağım
    Cevapla
  • VEDAT TAŞ 16 yıl önce Şikayet Et
    pozitif düşünce!. önemli olan burada verilen olumlu düşünceler değilmimidir?diğer yorum yapan arkadaşlara sesleniyorum mısır gevreği,yulaf gevreği müsliler bunlar bütün marketlerde 3 yada 4ytl olan tamamen vitamin deposu olan yiyeceklerdir türk milleti tamamen yanlış beslenmektedir.sizin yaşamış olduğunuz günlük yaşamınızda bu vitaminleri nasıl alacaksınız,adeta yemek yemiyoruz birton katkı maddesi olan ekmek yiyoruz çokmu sağlıklı sizce bu haberde ne deseydi yatın uyuyun hareket yapmayın sigara için içki içinmi deseydi!
    Cevapla
  • Mustafa Temir 16 yıl önce Şikayet Et
    Ceyda kardeşime ilaveten.... Ne yersen ye az ye. Az yemek insan sağlığı için çok önemlidir. Ve yorumcu Ceyda kardeşimizin dediği gibi sabah namazına kalk ve abdest alıp cami de cemaatle namaz kıl. İnanın yukarıda saydıklarınızın hiçbirine gerek yok.
    Cevapla
  • helezon helezon 16 yıl önce Şikayet Et
    :). Sabah sabah o kadar işi nasıl yapalım ya hu.İnsan kalkmakta zorlanıyor işe zor yetişiyoruz.bunları yaparsak zaten öğlen olur:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, T10F'yi inceledi
Başakşehir'de 'el yapımı bomba' paniği: Çok sayıda ekip bölgede