Büyükanıt Erdoğan'a ne fısıldamıştı

Genelkurmay Başkanı Büyükanıt, ABD ziyareti öncesinde Erdoğan'la görüşmesinde ağzını eliyle kapatarak yaptığı sohbetin sırrı çözüldü. Büyükanıt Erdoğan'a bakın ne demiş:

Büyükanıt Erdoğan'a ne fısıldamıştı
Büyükanıt Erdoğan'a ne fısıldamıştı
GİRİŞ 20.11.2007 09:05 GÜNCELLEME 20.11.2007 09:05
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış
Bilal Çetin'in haberi...

Genelkurmay Başkanı Büyükanıt, ABD ziyareti öncesinde Başbakan Erdoğan'la dudak okunmasını önlemek için ağzını eliyle kapatarak yaptığı sohbetin sırrı çözüldü. Büyükanıt'ın, Erdoğan'a “ABD'ye Saygun Paşa'yı götürebilirsiniz” dediği ortaya çıktı

Meclis'teki 29 Ekim töreninde Başbakan Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın sohbetleri büyük merak uyandırmıştı. Yeni Şafak, Erdoğan ile Büyükanıt arasındaki 'gizli sohbet'te ne konuşulduğu ortaya çıkardı. Dudak okunmasını önlemek için elini ağzına kapatan Büyükanıt'ın, Erdoğan'a “ABD'ye Ergin Saygun'u götürebilirsiniz” dediği öğrenildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü beklerken, TBMM Başkanı Köksal Toptan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt sohbet ediyordu. Bu sohbete Başbakan Erdoğan da katılırken, Büyükanıt'ın eliyle ağzını kapatarak Başbakan'a birşeyler söylemesi dikkat çekmişti.

ORGENERAL SAYGUN'U GÖTÜREBİLİRSİNİZ

'Hassas sohbet'te Başbakan Erdoğan'a “ABD seyahatinize Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Ergin Saygun'u götürebilirsiniz” dediği öğrenildi. 24 Ekim'de yapılan MGK toplantısında Başbakan Erdoğan'ın, ABD'ye yapacağı geziye Genelkurmay'dan da bir yetkilinin katılmasını gündeme getirdiği öğrenildi. Genelkurmay Başkanı Büyükanıt'ın ise “İyi olur. Bu ismi daha sonra size bildirelim” dediği belirtildi. TBMM'deki 29 Ekim töreninde, Büyükanıt'ın Orgeneral Ergin Saygun'un ismini Büyükanıt'ın Başbakan'a bildirildiği ortaya çıktı.

Yeni Şafak

YORUMLAR 7
  • esra tezcan 16 yıl önce Şikayet Et
    ????????. kim demiş? ne demiş? niye demiş? merakımdan çatlamışım saolun var olun haber için.......
    Cevapla
  • Muhammed Nezir 16 yıl önce Şikayet Et
    Tekrar. Geyik bir yana, 4-5 yerde “ABD\'ye Saygun Paşa\'yı götürebilirsiniz” “ABD\'ye Saygun Paşa\'yı götürebilirsiniz” dediği ortaya çıktı “Paşa\'yı da götürebilirsiniz” dediği ortaya çıktı, yazıları neden tekrarlanıyor anlamış değilim.
    Cevapla
  • Kemal kaya 16 yıl önce Şikayet Et
    Ne söylemiş. Ne söylemiş ne söylemiş ammma da meraklı milletiz :))
    Cevapla
  • semih senturk 16 yıl önce Şikayet Et
    TUTMADIM BU HABERİ. Koca devlet erkanı fısıltı ile haberleşecek öylemi, yok böyle birşey!!! Hoş iki kişinin bildiği sır değildir :)) ama; olmadı yeni şafak...
    Cevapla
  • Editörün Tersi 16 yıl önce Şikayet Et
    kim dedi.. peki bu fısıldamada ne söylendiğini kim açıkladı. ortada 3 kişi var. toptan,erdoğan,büyükanıt. paşa demez.zaten elini kapatan o. toptandanda laf çıkmaz. geriye bir kişi kalıyor. demekki gizli bişey söylenmeyecek ona.sır tutmayı bilmiyor. yadaaaaa haber külliyen balon.ki büyük ihtimallede öyle.y.şafak uydurmuştur.kartel aday adayı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar