Madde bağımlısı gençlerin tren dehşeti

Adapazarı-İstanbul seferini yapan trende, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen kişiler, döner ve rambo bıçaklarıyla ikisi güvenlik görevlisi olmak üzere 3 kişiyi yaraladı.

Madde bağımlısı gençlerin tren dehşeti
Madde bağımlısı gençlerin tren dehşeti
GİRİŞ 10.12.2007 19:24 GÜNCELLEME 10.12.2007 19:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Adapazarı-İstanbul seferini yapan trende kimliği belirsiz kişiler, kendilerinden bilet isteyen kondüktör ve güvenlik görevlilerine saldırdı. Biletsiz yolculuk ettiğinden şüphelendiği yolculara bilet soran kondüktör, olay çıkaran gençler tarafından darp edilip bıçaklandı.

Vagonda yaşanan kargaşa sesleri üzerine özel güvenlik görevlileri olay yerine geldi. Gençler, güvenlik görevlilerine döner ve rambo bıçaklarıyla saldırmaya başladı. Olayda Mustafa Çuktur adlı özel güvenlik görevlisi parmağından, diğer güvenlik görevlisi Yusuf Gidik de omzundan yaralandı.

Adının Tayfun olduğu bildirilen ve soyadı öğrenilemeyen kondüktör ise vücudunun çeşitli yerlerinden çok sayıda derin bıçak yarası aldı. Tren, Dilovası istasyonunda durunca saldırganlar kaçtı.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, hemen tedavi altına alındı. Kondüktör, durumu ağır olduğu için Kartal Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 3
  • abdullah murad bidav 16 yıl önce Şikayet Et
    önlem alın artık. devlet kimyasal maddeleri kokusuz yaptırmalı artık
    Cevapla
  • mesut cevdet yavuz 16 yıl önce Şikayet Et
    trenlere nasıl biniliyor?. biz neden bedava seyahat edemiyoruz?çünkü bizim binmeye çalıştığımız araçlara kontrollü girişlerden giriliyor.yan duvarlardan değil.bu durumda biz döner bıçağı da sokamıyoruz içeri. Bireysel silahlanmaya evet diyorum çünkü zaten suç işleyen,işleyecek olan o silahı ya da başka şeyleri kanunsuz olarak elde ediyor.Yasakla sadece normal halk;gaspedilen,kapkaça uğrayan,dövülen,bıçaklanan halk kendini savunamaz şekilde bırakılıyor.Polisten zaten fayda yok,güvenlik görevlilerinden de (bakınız bu haber)
    Cevapla
  • murat baştuğ 16 yıl önce Şikayet Et
    . olsun o çocuklar bizim sahip çıkalım güvenlik görevlileri ölsün yazıklar olsun ya bunlara ne zaman bir önlem alınacak bi insanı öldürmek için eğer ceza almak istemiyorsan ya madde bağımlısı ol yada sarhoş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'den İsrail'i çıldırtan karar! Sevkiyat tamamen durduruldu! İpler gerildi...
Süper Lig'e yükselme yarışında play-off hattı belli gibi!