Benazir Butto'nun son GÖRÜNTÜSÜ

Bugün uğradığı intihar saldırısı sonucunda hayatını kaybeden Pakistan eski Başbakanı Benazir Butto'nun miting alanından ayrılırken çekilen son görüntüleri yayınlandı.

Benazir Butto'nun son GÖRÜNTÜSÜ
Benazir Butto'nun son GÖRÜNTÜSÜ
GİRİŞ 27.12.2007 16:55 GÜNCELLEME 27.12.2007 16:55
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Butto saldırıdan önce 3 el vuruldu

Benazir Butto’nun Pakistan’ın Ravalpindi şehrinde düzenlediği miting sırasında, bir intihar bombacısı tarafından boynundan ve göğsünden vurulduğu, bombacının daha sonra kendini havaya uçurduğu açıklandı.

Bir televizyon kanalı, Ravalpindi'de kaldırıldığı hastanede ölen Butto'nun başından vurulduğunu duyurdu. Bir polis yetkilisi de Butto miting alanından ayrılırken intihar saldırganının kendisini havaya uçurmadan önce Butto'ya ateş açtığını söyledi. Polis yetkilisine göre, saldırganın önce Butto'nun aracına ateş açtığını, ardından kendisini havaya uçurduğunu söyledi. Saldırıda 20 kişinin öldüğü bildiriliyor.
 
Pakistan, 8 Ocak’taki seçimler öncesi derin bir kaosa sürüklenmenin eşiğinde.

Bugün uğradığı intihar saldırısı sonucunda hayatını kaybeden Pakistan eski Başbakanı Benazir Butto'nun miting alanından ayrılırken çekilen son görüntüleri yayınlandı.

İLK SALDIRIDAN ŞANS ESERİ KURTULMUŞTU

Pakistan eski başbakanlarından Benazir Butto, 8 yıllık sürgün hayatının ardından döndüğü ülkesi Pakistan'da saldırıya uğramıştı.

Ülkesindeki daha ilk gününde intihar saldırısıyla öldürülmeye çalışılan Pakistan eski başbakanı Benazir Butto’nun, birkaç dakikalık fark sayesinde hayatta kalmıştı. Saldırıda 139 kişi hayatını kaybetmiş, 200'ün üzerinde kişi da yaralanmıştı.

 

KONUYLA İLGİLİ DİĞER HABERLER

BUTTO İNTİHAR SALDIRISI KURBANI

SALDIRI SONRASI İLK GÖRÜNTÜLER

BABASIYLA AYNI ŞEHİRDE ÖLDÜ

BENAZİR BUTTO KİMDİR

NAVAZ ŞERİF'TEN İNTİKAM YEMİNİ

 

YORUMLAR 19
  • sakir arslan 16 yıl önce Şikayet Et
    mazlum değil. BUTTO mazlum değil. o öldüğü için zerre üzülmüyorum tek üzüldüğüm sey PAKİSTAN\'dır. orası TALİBAN\'a teslim olmamalıdır. bir parti liderine suikast ülkeye yarar değil zarar getirir. ALLAH TÜM İSLAM ALEMİNİ KORUSUN, PAKİSTANIMIZI DA İNŞALLAH.
    Cevapla
  • Adil Burak 16 yıl önce Şikayet Et
    Paronaya. Su haberci ve yorumcularin konustuklarina bir bakin. Aynen Turkiye de bir cinayet islendiginden gosterilen adreslerde oldugu gibi damgayi yapistirmislar. Radikal dinciler. Yolda bir ayi pisligi gorseler radikal dinci yapti demekten geri durmayacak bu insanlarin varligidir dunyayi tehlikeye sokan. Inanin bunlar bu olayda bir insanin olumunden ziyade boyle bir malzeme ele gecirdikleri icin seviniyorlardir. Yazik bu olayda onemli biri oldu ama boylelerinin insanliklari olmus. Ne fark var arada? Yasayan oluler.
    Cevapla
  • osman murat 16 yıl önce Şikayet Et
    üzülmeye gerek yok öyleyse... pervez müşerrefte hindistan türklerindendir Allah uzun ömürler versin..
    Cevapla
  • empatik OSMANLI 16 yıl önce Şikayet Et
    Kafam karışık. Herkes birşeyler diyor, acaba gerçek ne? Kardeş Pakistan halkı için çalışan kim var adı geçenler içinde? Butto mu? Navaz Şerif mi? Müşerref mi? Yoksa hiçbiri mi? Hepsinin adını haberlerden duyoyoruz da kimin ne olduğunu pek bilmiyoruz. Duyduklarımızdan anladığımız, hepsinin dış ülkelerle dirsek temasında olduğu. Nedir işin doğrusu? Allah ordaki kardeşlerimizin yardımcısı olsun. Buna çok ihtiyaçları var. Amin.
    Cevapla
  • Arif BİLGİN 16 yıl önce Şikayet Et
    FURDİ FURDİ FURULDİİİ.... Benazir, ülkesine girdi gireli yüzlerce insan, yandaşları tarafından aynı kendisi gibi öldürüldü. Aralarında çocuklar da vardı, kadınlar da. Benazir\'in ölümü, ne kadar acıysa herhangi bir Pakistanlının ölümü de o kadar acıdır. Ünlü olmasından öte hiç bir farkı yoktur; dolayısıyla fazla feryat figan olmaya da gerek yoktur. Ülkesine gelirken ölümün de yavaş yavaş geldiğini düşünen insanlar sezmiştir; kendisi de bunu sezerek geldiyse, bir açıdan kahramandır; sezemediyse söyleyecek sözün bittiği yer burasıdır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 İsrail'de sular durulmuyor! Yüz yüze görüşecekler
Ahmet Türk'ün belediye başkanlığı düşecek mi?