D.Bakır'da ölü sayısı 5'e yükseldi

Diyarbakır'da meydana gelen patlamada son bilgilere göre 5 kişinin öldüğü açıklandı. Hayatını kaybeden 5 vatandaştan 2'sinin öğrenci olduğu belirtildi.

D.Bakır'da ölü sayısı 5'e yükseldi
D.Bakır'da ölü sayısı 5'e yükseldi
GİRİŞ 03.01.2008 20:00 GÜNCELLEME 03.01.2008 20:00
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'daki patlamada ölenlerin sayısı 5'e yükseldi.


Ölenlerden 5 kişiden ikisinin öğrenci olduğu açıklandı.


Edinilen bilgiye göre, Yenişehir Semti Mimar Sinan Caddesi'nde askeri servis aracının geçişi sırasında bir araca yerleştirilen bombanın uzaktan kumandayla patlatılması sonucu yaralılardan birinin yaşamını yitirmesiyle ölü sayısı 5'e yükseldi.


Ölenler öğrencilerden birinin kız olduğu belirtildi.


Patlamadan sonra hızlı haber akışında, ölenlerdn 2'sinin asker olduğu bilgisi gelmişti, ancak yetkili mercilerce bu haber doğrulanmadı.


İLİŞKİLİ HABERLER





















  • D.Bakır'da ölü sayısı 5'e yükseldi
    Diyarbakır'da meydana gelen patlamada son bilgilere göre 5 kişinin öldüğü açıklandı. Hayatını kaybeden 5 vatandaştan 2'sinin öğrenci olduğu belirtildi.
    2008-01-03 20:00:00


  • Vali Mutlu'dan son açıklama
    Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Diyarbakır'daki patlamada ölenlerin kimliklerinin belirlenmesine çalışıldığını söyleyerek patlama ile ilgili son durum hakkında bilgi verdi.
    2008-01-03 19:54:00


  • Erdoğan: 4 kişi öldü, 52 yaralandı
    Başbakan Erdoğan, akşam saatlerinde Diyarbakır'da, meydana gelen patlamada 4 kişinin hayatını kaybettiği açıklarken, 6'sı ağır 52 kişinin de yaralandığını söyledi.
    2008-01-03 18:28:00


  • Baykal, Diyarbakır'ı takibe aldı
    CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Diyarbakır’da meydana gelen patlamaya ilişkin gelişmeleri yakın takibe aldı. Patlamayla ilk yorumu şu şekilde oldu:
    2008-01-03 18:17:00


  • MİT'ten Başbakan'a patlama bilgisi
    MİT Müsteşarı Emre Taner Diyarbakır'da meydana gelen patlamanın ardından Başbakan Erdoğan'ın bulunduğu Resmi Konut'a gelerek bilgi verdi.
    2008-01-03 18:10:00


  • Patlama anında dünya medyasında
    Dünyanın önde gelen medya kuruluşları, Diyarbakır’daki patlamayı flash haber olarak verdi. İngiliz BBC, CNN ve El Cezire normal yayını keserek patlamayı duyurdu.
    2008-01-03 18:00:00


  • 'Uzaktan kumandalı güçlü patlayıcı'
    AK Parti D.Bakır Milletvekili Kurt, ilk bilgilere göre, 57 yaralının hastaneye kaldırıldığını, 7’sinin durumunun ağır olduğunu açıkladı. Olay yerinde son durum şöyle:
    2008-01-03 17:45:00


  • Diyarbakır'da askeri araca saldırı
    Diyarbakır'da askeri servis aracının geçişi sırasında bombalı saldırı düzenlendi. Patlama sonrası olay yeri savaş alanına dönerken 57'ye yakın kişi yaralandı. Patlama bölgesi boşaltılıyor.
    2008-01-03 17:30:00

  •  

    YORUMLAR 21
    • haliluner 16 yıl önce Şikayet Et
      ELİT ....... Türkiye\'de herkes oturduğu yerden eline birkaç gazete alıyor,ona göre yorum yapıp halka not veriyor...buna köşe yazarları da dahil...gidin varoşlarda hakaret ettiğiniz insanların evine konuk olun,1 gününüzü onlarla geçirin,yemek (!) yeyin sohbet edin,UTANACAKSINIZ..ne kadar bildiğinizle övünürken,neler bilmediğinizi anlayacaksınız..tabii ki ÖNYARGILI VE GÜDÜMLÜ DEĞİLSENİZ....
      Cevapla
    • Koma Alemdar 16 yıl önce Şikayet Et
      ooo suçlu çoktan bulunmuş. Maşallah herkes kendi kafasında suçluyu bulmuş hatta diğerlerini uyarıyor.Geçen sene diyarbakırda koşuyoluna atılan bombada pkk idi değilmi.Nedense tit diye bir örgüt çıkıp ben yaptım diyor.Ama örgüt türk olduğu için kimse onları suçlamıyor.ve nedense bu ülkede bir kuşun kanadı kırılsa suçlu hemen belli.Oh ne ala.
      Cevapla
    • Hamza Keleş 16 yıl önce Şikayet Et
      Allah yardımcımız olsun. Yaşım 37. Bu dünyada nekadar ırkçı varsa Allah onların belasını versin. Bir gün bu ırkçı aşalıklarla ahirette hesaplaşacaz. Allahıma şükürler olsun ki Ölüm var. Hesap gününde ne diyeceksiniz ki? Allah islah eylesin, amin.
      Cevapla
    • TANJU GÜNEŞ 16 yıl önce Şikayet Et
      Diyarbakırlıyım. öncelikle Allah rahmet eylesin bütün ölen şehitlerimize .. buradan bütün diyarbakırlılara sesleniyorummm lütfen arkadaşlarr dostlarr bunları desteklemeyin görmüyormusunuz yaptıklarını bunlarr insann canı almaktan başka birşeyy yapmıyorrr bunları desteklemeyi bitirin diğerr illerdeki halkk ta bilmelidir ki burada bulunanların yarısından fazlasıı bu terör örgütünü desteklemiyorr bu böyle bilinmelii buradakilere asla art niyet ile yaklaşılmamalı bu düşüncelerime saygı göstericeğinize inanıyorumm.. başımz sğls
      Cevapla
    • TÜRK OĞLU 16 yıl önce Şikayet Et
      terörün dini ırkı olmaz. bomba nerede patladı diyarbakır da kim öldü diyarbakırlı zararı kime oldu diyarbakıra terörün dini ırkı olmaz bunu kafanıza sokun pkk bitiyor bunlar çırpınışları o kadar
      Cevapla
    Daha fazla yorum görüntüle
    DİĞER HABERLER
    Nisan ayının en çok satan otomobil modelleri belli oldu
    Türk Hava Kuvvetleri'nin geleceği: KAAN, HÜRJET, GÖKBEY ve HÜRKÜŞ