Büyük çaplı gözaltı operasyonu

Aralarında Veli Küçük, Güler Kömürcü, Kemal Kerinçsiz ve Sevgi Erenol'un gibi ünlü adların da bulunduğu yaklaşık 21 kişi İstanbul Terörle Mücadele ekiplerince gözaltına alındı.

Büyük çaplı gözaltı operasyonu
Büyük çaplı gözaltı operasyonu
GİRİŞ 22.01.2008 11:55 GÜNCELLEME 22.01.2008 11:55
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Emekli Tümgeneral Veli Küçük, Avukat Kemal Kerinçsiz, Akşam Gazetesi Yazarı Güler Kömürcü ve Türk Ortodoks Patrikhanesi Basın Sözcüsü Sevgi Erenerol'un da aralarında bulunduğu 21 kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi.


Şahısların emniyetteki sorgusunun sürdüğü belirtildi.

İLİŞKİLİ HABER
Gözaltı sayısı 50 kişiyi buldu

YORUMLAR 11
  • SirBahcesi 16 yıl önce Şikayet Et
    FAZLA SEVINMEYIN BENCE... bir kac saat veya gun sonra... bu insanlar birakilacak... sonra hersey eskisi gibi olucak.. burdaki bir kac tane yorumcuda aynen sunu yazacak.. gec kalmis adalet nihayet saglandi.. evet bunu gorecegiz... yakalayan kim yargilayan kim acaba?)) ha birde su olucak..bunlar artik yuzu ak..herseyi pak bir sekilde cikip dolasacak.. bunlar yargilanma icin degil AKLANMA icin alindilar.. aklanip disari birakilicaklar..
    Cevapla
  • Diyar Bekir 16 yıl önce Şikayet Et
    erkenden sevinmeyin arkadaşlar. Keşke bu tutuklamalardan bir sonuç çıksa! Ne yazıkki geçmişde yaşanan olaylar bize bu tür tutuklamaların sonuçu koskoca bir hiç olduğunu öğretdi veya daha doğrusu öğretmiş olmalı! Yarın bir gün Büyükanıt \"onları tanıyorum onlar iyi çocuklardır\" derse sonuç sizce ne olur? Bu ülkede adalet yok, çünkü bu ülke bir hukuk devleti değil, onun için de şimdiden çığlıklar atıp sevinenler yarın büyük bir hayalkırıklığı yaşayabilirler. Şemdinli olayını ne çabuk unutdunuz, hepsi sonuçda ayni odağın piyonları değilmi?
    Cevapla
  • mustafa kemal 16 yıl önce Şikayet Et
    İŞTE ULUSAL ÇETE. Bunlarda (kerinçsiz kemal,emekli general veli küçük vb tipler) kendilerini kemalist atatükçü diye tanımlayan ulusal derin çetenin elemanları bunlar değilmiydi cumhuriyet adında bi gazeteye el bombaları atıpda dinciler yaptı diyen ve kendi adamlarını vurup dinciler öldürüyor diyenler bunların ta kendileri Allah oyunlarını dualarımızla bozuyor Rabbim bunları bildiği gibi yapsın bunlar için yaşasın CEHENNEM...
    Cevapla
  • Ahmet Altındiş 16 yıl önce Şikayet Et
    Gül Sevgili Canım Receb Abim . Derin yargı sayesinde hepsi elleririni kollarını sallaya sallaya armızda gezinir kaldıkları yerlerden derin icraatlerine devam ederler.Bu filmin sonuda öncekiler gibi.En iyisi ikinci kanalı izleyelim.
    Cevapla
  • Neshat Vatandaş 16 yıl önce Şikayet Et
    Tehlikeli adamlar . Bunlar yine ne işler çeviriyolar acaba.En çok çekindiğim nokta ise siyasi liderlerimize suikast girişimidir.Bu ağar abilerin ne yapacağı belli olmaz.Dikkat edilmesi gerekli.Dikkatinizi çektiyse son günler uyuştucu ve çete haberleri fazlalaştı.emniyet ve istihbarat bu sıralar yavaş yavaş paketleme yapıyor.Çekinmeden üzerlerine giden siyasi iradeyi ve emniyet mensuplarını kutlarım.Şeffaf temiz ve aydınlık yarınlara birlikte yürümek dileğiyle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Listeyi gören inanamadı
Kamuda tasarruf dönemi resmen başladı! İşte alınan tedbirler...