Gözaltı sayısı 50 kişiyi buldu

İstanbul Terörle Mücadele Ekiplerince gözaltına alınanların sayısı 50 kişiyi bulurken gözaltına alınanlar arasına Emekli Albay Fikri Karadağ da dahil edildi.

Gözaltı sayısı 50 kişiyi buldu
Gözaltı sayısı 50 kişiyi buldu
GİRİŞ 22.01.2008 12:24 GÜNCELLEME 05.03.2020 14:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Konuyla ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürü Celallettin Cerrah'ın bir açıklama yapacağı açıklandı ancak saat verilmedi...

 

İLİŞKİLİ HABERLER

 

Operasyon açıklaması İstanbul'da
İstanbul Terörle Mücadele ekiplerinin gerçekleştirdiği geniş çaplı operasyonla ilgili açıklama İstanbul'da yapılacak.

 

Veli Küçük'ün köy evine çifte baskın

 

Büyük çaplı gözaltı operasyonu
Aralarında Veli Küçük, Güler Kömürcü, Kemal Kerinçsiz ve Sevgi Erenol'un gibi ünlü adların da bulunduğu yaklaşık 21 kişi İstanbul Terörle Mücadele ekiplerince gözaltına alındı

 

Sevgi Eronol ifade sonrası serbest
Terörle Mücadele ekipleri tarafından gözaltına alınan 50 kişi arasında bulunan Türk Ortodoks Patrikhanesi Basın Sözcüsü Sevgi Erenerol ifade sonrası salıverildi.

Yasin Hayal'in avukatı gözaltında
Ümraniye Soruşturması kapsamında, Hrant Dink cinayeti ile ilgili olarak yargılanan Yasin Hayal'in avukatı Fuat Turgut da gözaltına alındı.

 

İşte operasyonun gerçek hedefi

 

Başsavcı Engin: 33 kişi gözaltında

Valilik: Gözaltına alılanlar 30 kişi!

 

YORUMLAR 4
  • yaşar Gürakan 16 yıl önce Şikayet Et
    Susturma Operasyonu. DTP nin zırvalamalarına ;Demokrasi var meclisten atalımda dağamı çıksın diyenler Konu Hükümeti eleştiren yazar çizer avukat takımına gelince hiç acımıyor.Bir sandık ıslak el bombasından Hükümet karşıtı yazarlar avukatlar emekli askerler cemaat başkanları tutuklanıyor.Adamlar tırlarla silah taşıyorlar yakalanınca şöförden başka gözaltına alınan olmuyor.İşte %47 demokrasisi.!Durmak yok.Tutuklamalara devam.Bütün Hükümet karşıtları susturuluncaya kadar.
    Cevapla
  • Adem Oğlu 16 yıl önce Şikayet Et
    Eveeettt.... Nihayet çetelerin beyni bulundu. Bulundu değil, aslında ayan beyandı. Ama nedense bir türlü üzerlerine gidilmiyordu. Demek ki bir şeyler değişmeye başladı. Haydi Allah rasgetire! Allahım yöneticilerimize, adalet ve güvenlikçilerimize yardım et! Hele şu Veli Küçük gözaltına alınmış ya... İşte odur çetelerin beyni! Şimdi hesabını versin bakalım, TBMM\'yi tanımayan adam!
    Cevapla
  • ibrahim balıkçı 16 yıl önce Şikayet Et
    emeklı albay hee. vay bee bu nasıl ıs memleketın evlatlarını askerı egıtım verenlere bı bakın yawww her turlu yol var
    Cevapla
  • salih güngör 16 yıl önce Şikayet Et
    Pasa pasa. Pasa pasa ..gidersin,yaparsin,edersin vs türünde bir deyimimiz vardi.Sagolsun bu deyim de askeriyenin zihniyetinden dolayi duman oldu.Artik pasa pasa yargilamak bile imkansizlasti.Mümkünse bu deyimi artik dilimizden cikarsak? Bunun yerine ²Basban baskan yargilanirsin fena olmaz²hani..Yoksa yeni nesil atalar da ne diyor ya demesin..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mücadelede yeni sayfa: Huruç harekatı!
Meteoroloji yeni haritayı paylaştı: Uyarılar art arda geldi!