Yasin Hayal'in avukatı gözaltında

Ümraniye Soruşturması kapsamında, Hrant Dink cinayeti ile ilgili olarak yargılanan Yasin Hayal'in avukatı Fuat Turgut da gözaltına alındı.

Yasin Hayal'in avukatı gözaltında
Yasin Hayal'in avukatı gözaltında
GİRİŞ 22.01.2008 13:17 GÜNCELLEME 22.01.2008 13:17

Ümraniye'de bir gecekonduda ele geçirilen patlayıcılara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Yasin Hayal'in avukatı Fuat Turgut İzmir'de yakalandı.


Alınan bilgiye göre, İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yasin Hayal'in avukatı Fuat Turgut'u gözaltına aldı. Turgut'un, sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne gönderildiği bildirildi.


Ümraniye Çakmak Mahallesi Güngör Sokak'taki bir gecekonduda ele geçirilen el bombaları, TNT kalıpları ve fünyelere ilişkin İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, emekli Tuğgeneral Veli Küçük ile Kemal Kerinçsiz'in de aralarında yer aldığı çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı.


İLİŞKİLİ HABERLER


Gözaltında olduğu belirlenen isimler
Geniş çaplı operasyon kapsamında gözaltına alınan 50 kişiden şu ana dek isimleri tespit edilebilenler listesine gözaltında olduğu belirlenen iki işadamı daha eklendi.


Gözaltı sayısı 50 kişiyi buldu
İstanbul Terörle Mücadele Ekiplerince gözaltına alınanların sayısı 50 kişiyi bulurken gözaltına alınanlar arasına Emekli Albay Fikri Karadağ da dahil edildi.


Büyük çaplı gözaltı operasyonu
Aralarında Veli Küçük, Güler Kömürcü, Kemal Kerinçsiz ve Sevgi Erenol'un gibi ünlü adların da bulunduğu yaklaşık 21 kişi İstanbul Terörle Mücadele ekiplerince gözaltına alındı


Operasyon açıklaması İstanbul'da
İstanbul Terörle Mücadele ekiplerinin gerçekleştirdiği geniş çaplı operasyonla ilgili açıklama İstanbul'da yapılacak.


(Haber 7)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'nin uçak gemisi USS Ronald Reagan 9 yıl sonra ayrıldı
Saplantılı eski nişanlısı katletmişti: Büşra Kaban'ın vurulma anı ortaya çıktı