Galatasaraylıların da sesi kısıldı

Süper Lig'de ne kadar rekabet içinde olsalar da dün gece hem G.Saray, hem Beşiktaş, hem Trabzon hem de tüm Türkiye bir olup F.Bahçe için tek yürek oldu..

Galatasaraylıların da sesi kısıldı
Galatasaraylıların da sesi kısıldı
GİRİŞ 05.03.2008 02:21 GÜNCELLEME 05.03.2008 02:21
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Türkiye bu tabloyu tam 8 yıl önce Galatasaray'ın UEFA zaferinde yaşamıştı. Süper Kupa ile doğruğa çıkan gurur tablosu dün gece yine canlandı.

Fenerbahçe önce gruplardan çıktı, sonra da 2. turda Avrupa'da son iki sezonunu UEFA şampiyonu İspnayol Sevilla'yı kupanın dışına itti.

Busacca'nın bitiş düdüğü ile birlikte ortalık bayram yerine dönmüş dalga dalga yayılan galibiyet sevinci 'Her şeyden önce Türküm' diyen F.Bahçelilerin dışında milyonlarca G.Saraylı, Beşiktaşlı, Trabzonlu, Sivaslı, Antepli, Bursalı ve daha birçok taraftar adete bu tablo karşısında gözyaşlarını tutamaz hale gelmişti. Fenerbahçelilerle beraber yurdun dört bir yanında sesleri kısılana kadar tezahüratta bulundular..

Şimdi herkesin aklında 'Neden seneye 3-4 takımla bu zaferleri yaşamayalım' sorusu var.

Neden olmasın...

YORUMLAR 54
  • nesim nesimi 16 yıl önce Şikayet Et
    ömrünüz yeterse bekleyin olur:))). neden seney 3-4 takımla olmasın:))))
    Cevapla
  • mehmet fatih 16 yıl önce Şikayet Et
    ayrıca bir gs li olarak. fenerin elenmesini çok istiyordum kısmet bi dahaki turaymış neden feneri destekleyeyim ki nede olsa biz TESADÜF aldık kupayı fenerde tesadüf geçti turu
    Cevapla
  • ziyattin gür 16 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler. Evet tabiki ben fanatik galatasaraylıyım ama dün gece tabiki Fenerbahçeliydim bu yıl Avrupanın en büyüğü Fenerbahçe
    Cevapla
  • sarsıntı 16 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka. dogru sesim kısıldı ama sevilanın elenmesine üzüldügüm için. de bırakın fenerbahcye sevinmeyi ya. neyse çekirge bir sıçrar iki sıçrar sonra..........
    Cevapla
  • Omer Demir 16 yıl önce Şikayet Et
    olmasi gerekende bu !!. gs leverkusenden fark yediginde bazi Fenerliler dalga gecti YANI ALMANYADA KI EVLERI YAKAN NAZILERLE AYNI DUYGULARI PAYLASTILAR. BUNDAN UTANMAYAN ARKADASLAR VARDI. ben bir Fenerli olarak utandim bazi Fenerlilerden. Simdi diger takim taraftarlarindan Fenerbahceyi destekleyen yorumlar görmek güzel. Bizde zamaninda gs yi destekledik. ama malesef bugün Fenerin zaferini kücümseyenler var. ama size ragmen, sizin gibi fanatiklere ragmen ben diger takimlari desteklerim. sonucta formalarda ay yildiz var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle