Asker kamerasından çatışma anı

Hakkarı Buzuldağı mevkiinde Hakkarı Dağ ve Komando Tugayı 2 Şubat’ta arazide arama tarama yaparken, teröristlerle sıcak temas kurdu. Çatışmada kamera açıktı.

Asker kamerasından çatışma anı
Asker kamerasından çatışma anı
GİRİŞ 10.03.2008 02:00 GÜNCELLEME 10.03.2008 02:00
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Jandarma Komando ve Özel Harekat Taburu (Fatih Kışlası) timleri operasyon bölgesine sevk edildi. Takviye olarak Kobra tibi helikopterle terör avına çıktı.

'Teslim ol'a bombalı cevap

Buzuldağı mevkiinde kayalıklar arasında kıstırılan töreristler teslim ol çağrısına el bombası atıp otomatik silahlarla ateş açarak karşılık vermesi üzerine operasyon başlatıldı.

Bölgeye Özel harekat yönlendirildi

Dağın karşı tepesine konuşlanan Dağ ve Komando Tugayı timleri, hem helikopteri yönlendirip koordinatları telsiz yardımıyla verirken, aynı zamanda Özel Haraket timlerini de yönlendirdi.

3 terörist öldürüldü

Yaklaşık 3 saat süren operasyonda Mehmetçikler 3 teröristi ölü olarak ele geçirdi. Teröristlerle birlikte 3 adet kaleşnikof otomatik tüfek, 8 el bombası ve 18 adet dolu şarjör ve yiyecek maddeleri ele geçti.




YORUMLAR 15
  • KARA_YİLAN 16 yıl önce Şikayet Et
    bazı insanlar kendilerini rezil etmekten zevk alıyormuş.alın size bunlardan biri. dikkatimi cekende bu goruntunun diğer butun sitelerde aynı gunde yayınlaması.millatan once cekilmiş ve hiçbirşey anlaşılmayan bu goruntu kayseri deki etek dağlarında cekildiğine benziyor.bu kadar da rezillik b olmaz yani:))))))) EDİTÖR’ÜN NOTU: Lütfen bakınız Haber7 yorumları için genel bir ikaz http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=177965 selamlar…
    Cevapla
  • saniyebasikara 16 yıl önce Şikayet Et
    Allah Ordumuzu esirgesin.. Allah (c.c.)Ordumuzu esirgesin, ve başarılar nasip etsin. Bizim tek dayanağımız ordumuzdur.
    Cevapla
  • Cemal Yılmaz 16 yıl önce Şikayet Et
    KAN VE ÖLÜM SAHNELERİ KARŞISINDA MUTLU VE HUZURLU OLMAK!!. Bu görüntüler yenimi eskimi bilemem ama dikkatimi asıl çeken bu manzaraya insanlarımızın çoğu düşünmeden heves ile destek verip neşelenmeleridir. Netice de dünya görüşü, etnik kökeni hatta dini bile sizinkinden farklı bile olsa üzerine kan dökülen topraklar bizim, vuran ve vurulanlar da bizim insanlar... Bu manzaralar bu ülkeye gözyaşı, zarar ve ziyandan başka ne getirdiki insanlar sevinebiliyolrar.? Eğer bu mantığın tersi hala sakıncalı olarak görülüyorsa bu tür manzaraların sonu devam edecektir demek
    Cevapla
  • mehmetsenol 16 yıl önce Şikayet Et
    barışı dillendirin. savaşlar yıkım getirir, ölüm getirir. barışı dillendirelim kimseler ölmesin. savaş çığırtkanlığı yapanlara,şovenizmi köpürtmeye çalışanlara rağmen barışı dillendirelim. yaşasın barış.insanları ölmediği bir türkiye için barışı dillendirelim.
    Cevapla
  • ömer faruk akcay 16 yıl önce Şikayet Et
    farkimiz. avrupa basini,bir ev yanginini kapatmaya calisirken,biz catisma görüntüleri yayinliyoruz,devam ediniz..bu ülkenin hic mi gizlisi olmayacak?hakli durumlarda kendimizi haksiz duruma düsürmeyelim...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler