İkinci Aysun Kayacı vakası Video

Mankenlikten popçuluğa geçen Demet Akalın, Bodrum'da bir konser verdi. Akalın'ın seyirciyi coşturmak için sarfettiği sözler, ikinci Aysun kayacı vak'ası mı dedirtti.

İkinci Aysun Kayacı vakası Video
İkinci Aysun Kayacı vakası Video
GİRİŞ 19.05.2008 13:50 GÜNCELLEME 19.05.2008 13:50
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Sanatçı, Bodrum'da iskeleden yürüyerek geçilen otele ait özel adada verdiği konserde hayranlarına eğlenceli dakikalar yaşattı. Hareketli şarkılarla konserine başlayan sanatçı, slov şarkılara da yer verdiği konserinde dinleyenlerde şarkılara eşlik etti.

İlk şarkısının ardından 'Herkes hoş geldi' diye sözlerine başlayan sanatçı gülümserken 'Ne oldu soğuktan ağzınız diliniz tutulmuş olabilir de bari tempo falan alkış. Abi Diyarbakır'dan mı geldiniz hepiniz? Dağdan mı? Nerden geldiniz anlamadım yani. Moron moron bakıyorsunuz abi. İnsan bir tempo bir alkış bir şey yapar yani. Soğuk soğuk şurda şortla çıktık. Çok ruhsuz başladınız geceye' dedi.

Sanatçı sözlerinin ardından hareketli şarkılarla devam ettiği konserinde dinleyenleri coşturdu.Manken Aysun Kayacı da daha önce katıldığı bir televizyon programında benim oyum dağdaki çobanla bir olamaz deyince başta siyasiler olmak üzere toplumun farklı kesimlerinden sert tepkiler almış ve Kayacı özür dilemişti.


İLİŞKİLİ HABER


Diyarbakır'da Akalın'a öfke

YORUMLAR 67
  • ahmet deniz 15 yıl önce Şikayet Et
    beni bilimle edebiyatla sanatla yargıla.. öncelikle bu kadının sözlerinden dolayı bu yazıyı yazarken utanıyorum lakin sarf ettiği sözler başta diyarbakır ve kürt halkına yönelik olduğu için bu yazıyı yazdım.insan bu dünyada bıraktığı eserlerle övünür hatta bazen övünmeye bile gerek duymaz çünkü o insan bir yerlere gelmek için bu eserleri bırakmamıştır çoğuda zaten öldükten sonra herhangi bir servete sahip olmadan sefalet içinde ölür.amaç insana hizmettir yani ama sen ve senin gibileri hiçbir eser bırakmadan bugün kalkmış insanımızı hor görüyor!!!
    Cevapla
  • abdullah sami 15 yıl önce Şikayet Et
    habersizmi kaldık haber7. başka haber yokmu memlekette kardeşim.. bu saçmalıkların ne işi var burada. o hatunu setretmeye gidenlerin problemi söylediği sözler... mutlaka gündem olmak için sarfetmiştir. haber7 de sazan oluyo sanırım.
    Cevapla
  • cagdas turkoglu 15 yıl önce Şikayet Et
    sanatciya guya oraya buraya camur atarak prim yapacak ses ise yaramayinca napsin. Diyarbkir halkini birak,bayirdaki aferedersiniz eseklerin bile sesi senin sesinden guzeldir..
    Cevapla
  • Güven Solmaz 15 yıl önce Şikayet Et
    Heyhat. Sen Diyarbakırlıları hiç görmedin galiba Diyarın Şıvan Perverin konserlerinde neler oluyor bi bilsen aslında bu tür insanlara cahil dahi diyemiyorum ben onu orda dinlemeye giden insanlara cahil dicem nasıl dinlersiniz böyle bir sarhoşu hayret. Bu vatanı asıl bu densizler bölmeye çalışıyorda haberimiz yok...
    Cevapla
  • enes özsoy 15 yıl önce Şikayet Et
    bakın buraya yazıyorum... 3.4. aysun kayacı vakası cıkacaktır.neden? aysuun kayacı konustugundan beri rating tavan yapmıs;akalının yeni kaseti çıkmış o da tavan yapsın... yarın ajdar da cıkar aynı seyleri söyler..onun bile kasetini alır programını izlerler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den dava kararı sonrası Selahattin Demirtaş açıklaması: Kabul edilir tarafı yok
Bayraktar duyurdu! Tarihe geçen SİHA anlaşması tamamlandı!